IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Palma iz Herceg Novog prozvao, Mila Ðukanović: “Crna Gora da povuče priznanje Kosova”…

Predsjednik Jedinstvene Srbije i Skupštine opštine Jagodina, Dragan Marković Palma, pozvao je danas predsjednika Mila Ðukanovića i Vladu Crne Gore da povuku odluku o priznanju jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti…

JAGODINA: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 14.09.2018…13: 29…Palma iz Herceg Novog prozvao, Mila Ðukanović: “Crna Gora da povuče priznanje Kosova”…

U izjavi dostavljenoj medijima, Marković podsjeća da je Crna Gora to učinila među prvim držvama, a da je on boraveći u Crnoj Gori razgovarao sa građanima Budve, Tivta i Herceg Novog i da mu nijedan od njegovih sagovornika nije rekao da podržava crnogorsko priznanje kosovske nezavisnosti.

“Pozivam predsjednika Mila Ðukanovića i Vladu Crne Gore da promene svoju odluku i da povuku ono što su uradili među prvim zemljama kada je u pitanju nezavisnost takozvanog Kosova. To je možda bio veliki pritisak na Crnu Goru ili trenutak njihove slabosti” , naveo je Marković.

Crna Gora bi, ističe, povlačenjem te odluke dala kredibilitet Srbiji, jer bi nakog toga veliki broj zemalja takođe povukao priznanje nezavisnosti te lažne države, jer je Crna Gora jedna od bivših republika nekadašnje Jugoslavije, koja je i dobro i zlo dijelila sa Srbijom.

Čitaj još:   PODGORICA- Gađali profesoricu, lomili stolice: Prekršajna prijava protiv dva bivša učenika SMŠ 25. maj zbog drskog ponašanja... (foto, video)

Navodi da su Srbi i Crnogorci bratski narod i ukazuje na mnogo mješovitih brakova, te da je ovo njegova molba crnogorskom predsedniku i vladi.

“Bratski crnogorski narod sve zna šta je Srbija doživela i šta se sve danas dešava oko Briselskog sporazuma, te da kosovski Albanci nisu promijenili svoj stav. Njihovi pregovarači, predsjednik takozvanog Kosova i premijer, koji su bili teroristi i danas prijete, tako da Vučić i dan danas pregovara sa teroristima”, naveo je Marković, koji se nalazi u trodnevnoj posjeti Herceg Novom, poručio je Marković…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši