IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uragan “Florens”: RASTE BROJ SMRTNO STRADALIH, bez struje 700.000 ljudi…

Američki Nacionalni centar za uragane objavio je da obilna kiša i dalje pada u toj saveznoj državi i da se očekuju “katastrofalne” posledice, a da je u njenom zapadnom dijelu povećan rizik od od klizišta…

North Carolina: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, nedelja, 16.09.2018…09: 19…Uragan “Florens”: RASTE BROJ SMRTNO STRADALIH, bez struje 700.000 ljudi…

Uragan “Florens” koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju i odnio je najmanje 11 života, oslabio je na nivo tropske oluje i očekuje se dalje slabljenje, ali ostaje opasnost od bujica i poplava zbog narastanja nivoa rijeka.

AP navodi da bi narednih dana mogle da uslijede najveće poplave u historiji Sjeverne Karoline. U gradovima Nju Bern i Džeksonvil iz poplavnih voda već je spašeno više od 500 ljudi.

Američki Nacionalni centar za uragane objavio je da obilna kiša i dalje pada u toj saveznoj državi i da se očekuju “katastrofalne” posledice, a da je u njenom zapadnom dijelu povećan rizik od od klizišta.

Čitaj još:   SJENICA: Otvorene 46. po redu, Sandžačke igre...

AP navodi da je jutros u pogođenim područjima sve tri savezne države bez struje bilo više od 700.000 ljudi, u skloništima je više od 20.000 osoba u Sjevernoj Karolini, u Južnoj Karolini 6.400 ljudi, a u Virdžiniji 400 osoba.

Zbog nevremena je otkazano više od 2.400 letova, a potencijalna ekonomska šteta procjenjena je u rasponu od deset do 60 milijardi dolara.

agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši