IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Veteranu smetao rođendan djeteta u komšiluku, raznio vlastitu kuću…

Radi se o osobi koja je već pravila probleme, a HRT je objavio da je u pitanju ratni veteran 116. Neretvanske brigade koji je obolio od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP)…

OPUZEN: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… ponedeljak, 17.09.2018…09: 39… HOROR: Veteranu smetao rođendan djeteta u komšiluku, raznio vlastitu kuću…

U hrvatskom gradu Opuzenu, na jugu Dalmacije, rano jutros okončana je se višečasovna drama koju je izazvao ratni veteran aktiviranjem plinske boce u svojoj kući i izazivanja eksplozije i požara, a razlog je bila svađa zbog proslave dječijeg rođendana u susedstvu.

Portal index.hr prenosi pisanje lokalnih medija da je juče popodne taj 49- godišnji muškarac prijetio, a potom i aktivirao plinsku bocu, a na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici policije iz Metkovića, vatrogasci i Hitna pomoć.

Muškarac se popeo na dio krova kuće, a prilikom policijske intervencije, oštrim predmetom je ranio policajca koji je prebačen helikopterom u KBC Split, a još jedan policajac je lakše povređen.

Poslije 23 časa sinoć na teren su izašli pripadnici specijalne policije sa zadatkom da muškarca skinu sa krova.

Čitaj još:   JEDNOGLASNA ODLUKA- CRNA GORA USVOJILA PAKET SANKCIJA RUSIJI: Na spisku Putin, Mišustin, Lavrov, Kadirov, Medvedev i još skoro 700 Rusa... (foto, video)

Portal navodi da je sve navodno počelo zbog diječijeg rođendana u susedstvu, jer je ratnom veteranu smetalo glasno dječije veselje. Izbila je svađa, komšije su pozvali policiju, nakon čega je krenula drama.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši