HOROR: Veteranu smetao rođendan djeteta u komšiluku, raznio vlastitu kuću…

Radi se o osobi koja je već pravila probleme, a HRT je objavio da je u pitanju ratni veteran 116. Neretvanske brigade koji je obolio od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP)…

OPUZEN: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… ponedeljak, 17.09.2018…09: 39… HOROR: Veteranu smetao rođendan djeteta u komšiluku, raznio vlastitu kuću…

U hrvatskom gradu Opuzenu, na jugu Dalmacije, rano jutros okončana je se višečasovna drama koju je izazvao ratni veteran aktiviranjem plinske boce u svojoj kući i izazivanja eksplozije i požara, a razlog je bila svađa zbog proslave dječijeg rođendana u susedstvu.

Portal index.hr prenosi pisanje lokalnih medija da je juče popodne taj 49- godišnji muškarac prijetio, a potom i aktivirao plinsku bocu, a na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici policije iz Metkovića, vatrogasci i Hitna pomoć.

Čitaj još:   ZENICA: BiH ZMAJEVI Porazili Austriju 1:0, strijelac Džeko...

Muškarac se popeo na dio krova kuće, a prilikom policijske intervencije, oštrim predmetom je ranio policajca koji je prebačen helikopterom u KBC Split, a još jedan policajac je lakše povređen.

Poslije 23 časa sinoć na teren su izašli pripadnici specijalne policije sa zadatkom da muškarca skinu sa krova.

Portal navodi da je sve navodno počelo zbog diječijeg rođendana u susedstvu, jer je ratnom veteranu smetalo glasno dječije veselje. Izbila je svađa, komšije su pozvali policiju, nakon čega je krenula drama.

http://iBalkan.netKomentariši