IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FATALNA FRIZERKA, MONSTRUM: VARAL muža, jednog švalera tukla, drugog BRUTALNO UBILA

Ova bizarna priča već četiri dana ne prestaje da šokira stanovnike jednog gradića, ali i čitavu Srbiju, a poznanici aktera ljubavnog četvorougla kažu da vjeruju da je Tanja kolovođa…

BEOGRAD:Srbija, Crna Hronika, Zanimljhivosti, Vijesti… srijeda, 19.09.2018…18: 59…: FATALNA FRIZERKA, MONSTRUM: VARAL muža, jednog švalera tukla, drugog BRUTALNO UBILA

Mještani Svilajnca ubeđeni da je Tanja Avramović odgovorna za ubistvo penzionera Živana Savića, kao i za hapšenje svog muža Živote i ljubavnika Bogića Đokovića

Frizerka Tanja Avramović (38) iz Svilajnca, osumnjičena za ubistvo svog ljubavnika Živana Savića (75) iz sela Porodin, maltretirala je i tukla svoja dva saučesnika u zločinu- supruga Životu Avramovića (48) i drugog ljubavnika Bogića Đokovića (49), pričaju miještani Svilajnca.

Fatalna žena, koja je muža i jednog ljubavnika strpala u zatvor, dok je drugog ljubavnika ubila, uhapšena je prekjuče nakon što je policija pronašla leš deviznog penzionera Živana Savića u gepeku automobila u selu Kušiljevo kod Svilajnca. Klupko je počelo da se odmotava, a policija je došla do šokantnih detalja.

– Tanja, koja je udata za Životu, bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem. Tanja i Bogić su 16. septembra otišli kod Savića u kuću i tražili mu novac. Došlo je do rasprave, a Tanja je, kako je to na saslušanju u policiji ispričao Đoković, zgrabila flašu vina i njome udarila u glavu Savića, koji je preminuo na licu mestu. Potom su njih dvoje pozvali Tanjinog muža, koji im je pomogao da se otarase leša i da nekoliko dana kriju zločin- podsjeća izvor medija i dodaje da su ljubavnici ubijenom starcu ukrali samo dva bicikla.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. februar 2022. godine

– Života je mnogo dobar čovjek, ali ga je Tanja terorisala! Svi su pričali da se ona švaleriše i da mu je nabila jelenske rogove. On je dobar i miran, što se kaže – papučar – kaže za sedmu silu Jelica, vlasnica frizerskog salona u kome je uhapšeni Života zaposlen kao frizer.

– On je radio kod mene, a Tanja je povremeno dolazila, ali nije bila zaposlena. Kad mi je komšija rekao da je policija u njihovoj kući, šokirala sam se – kaže Jelica i dodaje da u Svilajncu niko nema lijepo mišljenje o uhapšenoj ženi, te da je svi smatraju odgovornom za ubistvo penzionera.

– Taj ubijeni Živan je dolazio u moj salon, jer je navodno bio i Životin prijatelj. Svi su znali da se Tanja i deda švalerišu, ali kad je Života ćutao, ćutali smo i mi. On dalje od nje nije video. Sećam se da je taj penzioner donosio i konjak u salon, navodno da Tanja i njen muž časte doktora koji je operisao Tanju – priča sagovornica.

Kako kaže, Tanja je čudna žena, koja se ni sa kim nije družila, a supruga je godinama maltretirala.

Čitaj još:   SARAJEVO: Predsjedništvo BiH donijelo odluku o slanju pripadnika Oružanih snaga BiH u Tursku... (foto)

– Tukla je i muža i tog švalera Bogića. Maltretirala ih je sve, a Života je samo ćutao i trpeo. Niko iz komšiluka nije smio da se obrati Životi zbog Tanje – kaže ona…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši