IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR, Slučaj Dragičević: Otac napadnut tokom protesta???

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, i članovi grupe “Pravda za Davida” proveli su noć ispred Policijske uprave Banjaluka, tražeći da se otkrije ko su Davidove ubice…

BANJA LUKA:BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… četvrtak, 20.09.2018…07: 00…:  HOROR, Slučaj Dragičević: Otac napadnut tokom protesta???

DAVOR Dragičević je istakao da je na Trgu večeras dobio pretnju smrću i da je povučen za ruku a gdje je došlo jedno lice za koga tvrde da je penzionisani policajac koji je otvoreno vrijeđao Davora.

Kako javlja reporter, ispred PU Banjaluka se nalazi stotinak ljudi, a evo kako je bilo na licu mjesta oko 20 časova.

Banjaluka i Republika Srpska još čekaju na odgovor – kako je nastradao mladić David Dragičević, a njegov otac Davor ne odustaje od potrage za istinom.

David Dragičević nestao je 17. na 18. mart ove godine, a njegovo tjelo nađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: Turska otvara Prvi Generalni Konzulat u crnogotskom dijelu Sandžaka...

Otac nesrećnog mladića, Davor, rekao je ranije da je njegov sin otet 18. marta, a potom nekoliko dana mučen, drogiran, potom ubijen i bačen u rečicu Crkvenu.

Davor Dragičević večeras protestuje ispred PU Banjaluka sa nekoliko deesetina građana apelujući na nadležne da se slučaj riješi. Kako je rekao, tu će i prenoćiti.

Inače, ranije se tokom protesta na Trgu Krajine dogodio verbalni sukob između Davora Dragičević i Đorđe.M. iz Brčkog, kako se nezvanično saznaje 

Policija je privela Đ.M koji se nalazi u službenim prostorijama Policijske stanice Centar u Banjaluci na ispitivanju.

“Oko 100- ak članova grupe “Pravda za Davida” potom se okupilo ispred Policijske uprave Banjaluka, a sa njima su i dva kandidata PDP- a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Adam Šukalo i Draško Stanivuković, i predsjednik udruženja “Restart” Stefan Blagić”…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši