Crnogorac MARIO umiješan u ubistvo OLIVERA Ivanovića???

MARIO PRIZNAO DA JE POZNAVAO OLIVERA: Istražuje se, da li je Crnogorac UMIJEŠAN u ubistvo!

PRIŠTINA:Kosovo, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 23.09.2018… 15: 59… Crnogorac MARIO umiješan u ubistvo OLIVERA Ivanovića???

Kosovski istražitelji ispituju da li je crnogorski državljanin Mario Milošević na bilo koji način umiješan u ubistvo Olivera Ivanovića

Mario priznao da je poznavao Ivanovića…
Koha ditore pozivajući se na svoje izvore, objavila je da je specijalno tužilaštvo prije dva dana obavilo razgovor sa Miloševićem tokom kojeg je priznao da je poznavao Ivanovića, prenijele su Vijesti.

“Milošević je izjavio da su njegov otac i Ivanović bili karate treneri i da ga je lično poznavao jer je provodio neko vrijeme u njihovoj porodici”.

Izvori kosovskih medija iz pravosudnih institucija tvrde da je Milošević u početku odbijao da razgovara sa tužilaštvom uz obrazloženje da se ne osjeća sigurnim. Nakon toga preduzete su sve mjere bezbjednosti, kako bi se sa sa Miloševićem obavio informativni razgovor.

Čitaj još:   Sretni dobitnik: KO JE Dobio šest miliona eura na LOTO lutriji...

“Nakon ove izjave za sada nema direktnih indicija da je Milošević umiješan u atentat na Ivanovića. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati istraga”, objavila je Koha ditore pozivajući se na izvor.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici a za ovaj zločin još nema zvanično osumnjičenih. Na Ivanovića su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke.

Ministar pravde Zoran Pažin nije odgovorio da li ima sazanja o sumnjama Miloševića u ovom zločinu. Izrazio je očekivanje da će ovaj osumnjičeni biti uskoro izručen Crnoj Gori

“Intezivno sarađujemo sa kosovskim vlastima oko izručenja lica koje ste pomenuli i očekujem pozitivan ishod te saradnje”, rekao je Pažin.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. oktobar 2018. godine

http://iBalkan.net


Komentariši