STRAVA SCENE: Išao ulicom i pucao u žene, trudnicu teško ranio!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetljili su dva krivična djela ubistvo u pokušaju i policija je, za samo tri sata, uhapsila V. D. (1985) zbog sumnje da je počinio ova krivična djela…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… ponedeljak, 24.09.2018… 19: 59… STRAVA SCENE: Išao ulicom i pucao u žene, trudnicu teško ranio!!!

Sumnja se da je on u subotu uveče, na autobuskom stajalištu u Ulici Ace Joksimovića u Beogradu, ranio tridesetpetogodišnju trudnicu i naneo joj teške tijelesne povrede, tako što joj je u predjelu leđa prislonio improvizovanu olovku iz koje je ispalio malokalibarsko zrno.

Takođe, sumnja se da je V. D. iste večeri u Ulici Ilije Stojadinovića ispalio malokalibarsko zrno iz improvizovane olovke i u pravcu šezdesetdvogodišnje žene kojoj je, takođe, naneo teške tijelesne povrede.

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: Rasim Ljajić, čovek svoje čaršije, roditeljske i bratske podrške

Policija je kod uhapšenog V. D. pronašla improvizovanu hemijsku olovku kojom je izvršio ova krivična djela.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dijela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičenom V. D. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši