STRAVA SCENE: Išao ulicom i pucao u žene, trudnicu teško ranio!!!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetljili su dva krivična djela ubistvo u pokušaju i policija je, za samo tri sata, uhapsila V. D. (1985) zbog sumnje da je počinio ova krivična djela…


BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… ponedeljak, 24.09.2018… 19: 59… STRAVA SCENE: Išao ulicom i pucao u žene, trudnicu teško ranio!!!

Sumnja se da je on u subotu uveče, na autobuskom stajalištu u Ulici Ace Joksimovića u Beogradu, ranio tridesetpetogodišnju trudnicu i naneo joj teške tijelesne povrede, tako što joj je u predjelu leđa prislonio improvizovanu olovku iz koje je ispalio malokalibarsko zrno.

Takođe, sumnja se da je V. D. iste večeri u Ulici Ilije Stojadinovića ispalio malokalibarsko zrno iz improvizovane olovke i u pravcu šezdesetdvogodišnje žene kojoj je, takođe, naneo teške tijelesne povrede.

Čitaj još:   BEOGRAD: BOMBAŠKI NAPAD, vozač "crnog" mercedesa, raznijet, policija blokirala SVE PRILAZE...

Policija je kod uhapšenog V. D. pronašla improvizovanu hemijsku olovku kojom je izvršio ova krivična djela.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dijela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičenom V. D. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

http://iBalkan.net

Komentariši