IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić: Moja politika prema Kosovu doživjela poraz…

“Moja politika da Srbija dosta sačuva nije dobila u Srbiji, doživela je poraz jer Srbi vole da izgube sve, da plaču nad nečim što je ostalo daleko, nego da imaju nešto u svojim rukama”, kazao je…

BEOGRAD: Srbija, Kosovo,Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… utorak, 25.09.2018… 08: 59… Vučić: Moja politika prema Kosovu doživjela poraz…

Predsjednik Srbije i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova politika prema Kosovu u kojoj “Srbija može dosta da sačuva” doživela poraz, ali da će se boriti još snažnije i jače za srpski narod na Kosovu, najavivši i da će nakon izbora u Bosni i Hercegovini izneti “frapantne podatke o mešanju ambasadora pojedinih zapadnih zemalja…

Na sednici Glavnog odbora SNS u Sava centru u Beogradu, Vučić je naveo da se pet godina trudio i borio, izdržavajući najteže moguće pritiske, pokušavajući da temu vrati na sto, pošto je “Kosovo već bilo završeno, bačeno, stavljeno ad acta, Kosovo je nezavisno to je to, samo je pitanje dana kada ćete to da priznate”.

Čitaj još:   UŽAS! Uznemirujuća nesreća u Novom Zagrebu: BIJESNIM AUTOM POKOSIO LJUDE ISPRED TRŽNOG CENTRA- naletio na skupinu sigrađana na parkiralištu... (foto, video)

On je izrazio bojazan da Srbija uskoro neće imati neku novu šansu, ali je naglasio da to ne znači da se neće boriti.

“Borićemo se još snažnije i još jače za naš narod na Kosovu i Metohiji i borićemo se da ti ljudi žive bogatije. Plašim se da priliku kakvu smo imali dugo nećemo imati, ali nam to ni prva ni poslednja prilika koju smo propustili”, naveo je.

Predsednik Srbije je rekao da je “onima u regionu potrebna loša, svađalačka politika, koja će da preti ratom”.

“Jedina Srbija koju oni žele da vide je loša, unižena Srbija i zato neću da im se dodvoravam, da molim, da kukam”, kazao je.

Kako je objasnio, zbog suprotstavljenih interesa velikih sila, niko ne može da predvidi šta će se dogoditi u narednih 10, 15 ili 20 dana.

Čitaj još:   VUČIĆ, PREDVIDIO CRNE SLUTNJE: PROGNOZE Su mu se upravo obistinile...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ČOVIĆ I VUČIĆ U BEOGRADU: Razgovor pomalo o svemu a najviše ni o čemu!!!

Na sastanku se razgovaralo o daljnjem unaprjeđenju odnosa BiH i Read more

BEOGRAD Vučić: Radetin tvit neljudski i necivilizovan…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je komentar Read more

Komentariši