IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME: ZIMA POKAZALA ZUBE NA KRATKO, ALI NE I ZADUGO…

Jutros je na Bjelašnici izmjereno minus 5 Celzijusa… U Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jak vjetar u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6°C, na jugu do 11°C, a najviša dnevna temperatura do 21°C.

SARAJERO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… utorak, 25.09.2018… 08: 59…VRIJEME: ZIMA POKAZALA ZUBE NA KRATKO, ALI NE I ZADUGO…

Očekivane temperature zraka bit će niže u odnosu na prosječne vrijednosti, a u jutarnjim satima sredinom sedmice u planinskim i predplaninskim područjima moguća je i pojava mraza.

utorak 25.09.2018.
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Mada će biti stabilnije vrijeme, naglo zahlađenje, uz preovladavajuće sjeverno strujanje, kod osjetljivih osoba će uzrokovati jačanje tegoba. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju, naročito tokom jutra i večeri. U Hercegovini sunčanije, ali uz jaču buru, što će također remetiti ugođaj i uzrokovati probleme hroničnim bolesnicima. 

Čitaj još:   BEOGRAD: Državljanin BiH brutalno pretučen... zadobio nagnječenje mozga i prelom rebara...

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4°C, a najviša dnevna između 17°C i 22°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 8°C, a najviša dnevna od 13 do 24°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 6°C, a najviša dnevna između 15 i  26°C.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

Komentariši