IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO ZIMA NAM SE IPAK PREDOMISLILA…

U Bosni i Hercegovini do kraja sedmice preovladavat će pretežno sunčano vrijeme. Nešto više oblaka očekuje se u Bosni…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti… srijeda, 26.09.2018… 06: 59… EVO ZIMA NAM SE IPAK PREDOMISLILA…

Vjetar u Bosni umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura između -1 i 5 na jugu zemlje do 9, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 11 i  22 stupnja.

srijeda 26.09.2018.
Uz povoljnije biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Tokom jutra i večeri neophodno je posvetiti više pažnje odijevanju, obzirom da će biti prohladno. Danju sunčanije i ugodnije, sa porastom temperatura, pri tome još uvijek i osjetno svježije u odnosu na protekli period, stoga je preporučljivo prikladno se odjenuti

Čitaj još:   ‘NOĆNA MORA‘- UGLEDNI LJEKAR UMRO U APARTMANU NA LJETOVANJU U HRVATSKOJ: Organi mu otkazali za samo nekoliko sati, bratu poslao 1 poruku... (foto)

U četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 6, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura zraka od 14 do 24 stupnja.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Po koltinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura između 2 i 8, a najviša dnevna između 16 i 26 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 10, a najviša dnevna do 26 stupnjeva.

http://iBalkan.net

LJETO SE VRATILO: EVO, kakvo vrijeme se očekuje naredne sedmice…

Prognoza od nedjelje, može se kopirati i tri naredna dana. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši