IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOBELOVAC, ZAPREPASTIO SVIJET: Rak se dobija od ove DVIJE namirnice i kako da se hranimo…

Osnovni uzrok raka službeno je otkriven prije 1923, a pronalazač je 1931. za to dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Vrlo mali broj ljudi u svijetu zna za to, jer je ta istina, nažalost, sakrivena od javnosti…

BERLIN: Svijet, Recepti, Ekonomija, Putovanja, Vijesti, Zanimljivosti… četvrtak, 27.09.2018… 11: 39… NOBELOVAC, ZAPREPASTIO SVIJET: Rak se dobija od ove DVIJE namirnice i kako da se hranimo…

Godine 1931. njemački naučnik Oto Hajnrih Varburg (1883-1970) primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je, potpuno nemoguće da se rak pojavi u nekoj osobi koja se zdravo hrani, pije puno čiste vode i vježba.

Da biste se ispravno hranili, osigurajte sebi 60 odsto alkalnu prehranu i izbjegavajte proizvode koji su u većini kiseli, kao što su gazirana pića, slatkiši, brza hrana.

Ne zloupotrebljavajte so te je koristite što je manje moguće. Ako ste bolesni, idealno je da vam ishrana bude 80 odsto alkalna. Imate li karcinom, savjet je da alkalizujate tijelo što je više moguće. To možete postići uz pomoć prehrane, viježbe, izbjegavanja stresa i dodatnog unosa hlorofila.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. oktobar 2020. godine...

Antifiziološkim načinom prehrane (pretežno hranom koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću tijelo stvara kiselu sredinu slabo snabdijevenu kiseonikom. Ćelijska kiselost istiskuje kiseonik, a pomanjkanje kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

Dr Varburg je rekao: “Manjak kiseonika i kiselost su dvije strane iste medalje: ako neko ima jedno, ima i drugo”.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika, imaćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

“Oduzmete li zdravoj ćeliji 35 odsto njenog kiseonika, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je dr Varburg.

“Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske ćelije mogu da žive bez njega. To je pravilo bez izuzetka”.

Tumorska tkiva su kisela, dok su zdrava alkalna…

U svom dijelu “Metabolizam tumora“ dr Varburg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna uslova: krvnu kiselost i hipoksiju (nedostatak kiseonika)…

Otkrio je da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu da prežive u visokoj koncentraciji kiseonika…

Hrana koja zakiseljuje tijelo:

* Rafinirani šećer i svi njegovi derivati…

* Sva industrijski prerađena i konzervirana hrana, koja sadrži konzervanse, vještačke boje, arome, stabilizatore itd.

Čitaj još:   NEMANJA Batrićević: Većina građana Crne Gore je već izjednačila partizanski i ravnogorski četnički pokret... (foto)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši