IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: NA BJELAŠNICI MINUS 7 C, ALI SE NE PREDAJE MIHOLJSKO LJETO…

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost…

SARAJEVO: BiH, Putovanje, Vijesti… četvrtak, 27.09.2018… 09: 59…SARAJEVO: NA BJELAŠNICI MINUS 7 C, ALI SE NE PREDAJE MIHOLJSKO LJETO…

Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura između 1 i 6, a najviša dnevna između 15 i 24 stupnja.

četvrtak 27.09.2018.
Biometeorološka prognoza je povoljna. Duži sunčani intervali i porast temperatura ugodno će djelovati na većinu stanovništva. Tokom jutra i večeri će biti prohladno, izraženije u unutrašnjosti, stoga je preporučljivo biti oprezniji i posvetiti pažnju odijevanju. U Hercegovini toplije većim dijelom dana, uz povremeno jače sjeverno strujanje.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura između 2 i 12, a najviša dnevna između 16 i 26 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Krajem dana, uz nešto više oblačnosti u istočnim područjima i višim područjima Hercegovine može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura između 3 i 12, a najviša dnevna temperatura do 24 stupnja.

Čitaj još:   ,,Sarajevo s ljubavlju Podgorici“: Koncert sevdaha u slavu prijateljstva dva grada... (foto, video)

U nedjelju u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Po koltinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Poslijepodne, uz nešto više oblačnosti u istočnim područjima i višim područjima Hercegovine može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura između 3 i 12, a najviša dnevna temperatura zraka do 23 stupnja.

http://iBalkan.net

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši