IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Dvodnevna žalost, grad pomaže saniranje štete…

Gradsko veće Novog Pazara proglasilo je na vanrednoj sjednici dvodnevnu žalost zbog stradanja dvije osobe u požaru u stambenoj zgradi, saopštila je lokalna samouprava…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti… nedelja, 30.09.2018… 08: 59… NOVI PAZAR: Dvodnevna žalost, grad pomaže saniranje štete…

Dani žalosti biće nedelja, 30. septembar i ponedeljak, 1. oktobar…

Gradski vjećnici odlučili su i da se izvrši hitna provjera ispravnosti hidranata i tehničke opremljenosti u svim zgradama u Novom Pazaru.

“Velika je tragedija za grad i za sve nas što su naši sugrađani izgubili živote u požaru. Doneli smo odluku da svim stanarima čiji su stanovi oštećeni u požaru grad u potpunosti pokrije troškove adaptacije i saniranja štete”, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

On je zatražio od nadležnih organa da vatrogasno- spasilačku jedinicu u Novom Pazaru opreme i ojačaju ljudstvom jer “sa postojećim kapacitetima ona ne može da odgovori na zadatke i nesreće današnjeg obima”.

Čitaj još:   UHAPŠEN Ronaldinjo, zbog pokušaja ulaska sa lažnim dokumentima... (foto)

Dvije osobe su stradale, a osmero je teže i lakše povređeno u požaru u stambenoj zgradi u ulici Rasima Halilovića u Novom Pazaru.

Prema nepotvrđenim informacijama, požar koji se brzo proširirio na dva okolna stana izazvala je plinska boca.

Požar je lokalizovan, a povređeni su zbrinuti u novopazarskoj Opštoj bolnici…

http://iBalkna.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši