IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vrijeme u oktobru će nas iznenaditi: Spremite se, ne dozvolite da vas prevari…

LJETO SE NE PREDAJE, HERCEGOVINA NA PLUS 27, ALI STIŽE DRASTIČNA PROMJENA…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivostia,Vijesti… ponedeljak, 01.10.2018… 08: 59… Vrijeme u oktobru će nas poprilično iznenaditi: Spremite se, ne dozvolite da vas prevari…

MOŽDA Kalendarski jeste, ali ako ste mislili da je i po subjektivnom osjećaju jesen zagazila duboko u naše krajeve, prevarili ste se. Hladno vrijeme neće potrajati još dugo, pa je u oktobru pred nama mini miholjsko ljeto. Moguće su temperature do čak 25 stepeni C.

Sva je prilika da ćemo u lijepom vremenu uživati i u 10. mijesecu…

Postalo je uobičajeno da u oktobru imamo niz toplih i sunčanih dana, bez padavina, te ih možemo očekivati i ove godine.

Već prvog dana oktobra biće toplije za čak sedam stepeni C nego poslednjih dana septembra. Temperature će se kretati iznad 20 stepeni, dok će u subotu temperatura na Celzijusovoj skali dostići 25. podeljak celzijusa.

U drugoj nedelji oktobra takođe će biti sunčano i toplije nego na kraju septembra, sa temperaturama od oko 20 stepeni Celzijusa.

Čitaj još:   KLANJANA DŽENAZA ŽRTVAMA GENOCIDA: "Pogledajmo zajedno danas u ove nišane i izdignimo se iznad naše kobne sebičnosti" (foto, video)

U nedelju 14.10. temperatura će biti u naglom padu, najviša dnevna će se kretati oko 14 stepeni, a potom će se od ponedeljka ponovo popeti na oko 20 C.

Prvo naoblačenje u oktobru čeka nas tek 18. u mjesecu, a kiša uz pad temperature počeće dan kasnije.

Poslednjih pet dana 10. mijeseca biće sunčano i promjenljivo oblačno vrijeme, ali temperature više neće kročiti iznad 20 stepeni C.

Sunčano vijreme sa temperaturama od oko 15 stepeni C zadržaće se do 10. novembra, a onda slijedi kišni period koji će trajati skoro dvije nedelje.

Očekuje se da prve pahulje tek na kraju novembra, ali se neće dugo zadržati.

Za one koji ne vole “bijeli pokrivač” – dobre vijesti! Intenzivnog snega u nizijskim krajevima neće biti bar do kraja godine…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši