IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BILDER, MOLI NACIJU DA MU OPROSTI! Ispričao monstruozan vic…

Gaćeša je shvatio koliko je pogriješio, pa se u javnom obraćanju izvinio svima… Bojan ispričao monstruozan vic o Milici Rakić (4) ubijenoj u NATO bombardovanju, a evo kako se sad PERE i KAJE!!!

BEOGRAD: Srbija, Vijesti,Zanimljivosti… srijeda, 03.10.2018… 09: 59…BILDER, MOLI NACIJU DA MU OPROSTI! Ispričao monstruozan vic…

PREDHODNOG DANA Bojan Gaćeša izbačen je iz “Zadruge” zbog vica na račun preminule Milice Rakić (4), djevojčice nastradale tokom NATO bombardovanja 1999. godine.
 
Gaćeša je shvatio koliko je pogrešio, pa se u javnom obraćanju izvinio svima.
 
“Želim da se izvinim porodici (Rakić), nacionalnoj televiziji Pink zbog vica koji sam ispričao u “Zadruzi 2”, priznajem da mi je jezik bio brži od pameti, zaista se kajem zbog svega što sam ispričao, izvinite još jednom”, rekao je Gaćeša.

Podsetimo, Gaćeša je ispričao vic: “Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda!” i izazvao gnušanje umjesto smijeha, nakon čega je usledila njegova diskvalifikacija.

Čitaj još:   TURČIN KOJI JE UBIO ŠABANA PUŠTEN NA SLOBODU! Pobjegao na NEPOZNATU LOKACIJU, prijete mu SMRĆU

“Zadrugari, donijeli smo odluku da Bojan bude diskvalifikovan i moraće odmah da napusti Belu kuću”, pisalo je u pismu koje je pročitala ovonedeljni vođa Rada Vasić…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši