IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ, NACIONALE: “Želja mi je da u Predsjedništvu BiH bude Komšić, a ne onaj što slavi ratne zločince”

Moja želja je da u timu budu Ivanić, Džaferović i Komšić…

SARAJEVO: BiH, Vijesti,Zanimljivosti… srijeda, 03.10.2018… 17: 59…EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ, NACIONALE: “Želja mi je da u Predsjedništvu BiH bude Komšić, a ne onaj što slavi ratne zločince”

Moja želja je da u timu budu Ivanić, Džaferović i Komšić. Vidjet ćemo što je realno. Ne bi mi bilo drago da u Predsjedništvu bude čovjek koji govori da Bosna i Hercegovina nije država, a pri tom se kandidira za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kazao je danas proslavljeni glumac Emir Hadžihafizbegović.

To je groteska koja vas uznemiri. Drugi gospodin poručuje da će formirati hrvatsku policiju, slavi ratne zločince, kaže da je stvaranje građanske države jednako stvaranju islamskog kalifata”, rekao je Hadžihafizbegović.

Glumci iz kultne predstave “Audicija” ponovno će se okupiti na 28. godišnjicu Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. Emir Hadžihafizbegović (48) otkrio je za medije da će ekipa odigrati dvije predstave 19. decembra na mjestu gdje je sve i počelo. Glumac je dodao kako će snimati i dokumentarac o ponovnom susretu te da će svi u predstavi igrati likove koji su ih proslavili. Za predstavu će se prodavati samo 300 karata…

Čitaj još:   EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ OPISAO PAKAO KROZ KOJI JE PROŠAO: "Korona je demon, mislio sam da neću preživjeti, pomoglo mi je..."

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši