IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO Crna Gora: Dobila najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu…

U Kliničkom centru Crne Gore danas je pušten u rad najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu MR Skyra, koji posjeduje tehničke mogućnosti pružanja najnaprednijih pregleda…

PODGORICA:Crna Gora,  Vijesti, Zanimljivosti… četvrtak, 04.10.2018… 10: 09… BRAVO Crna Gora: Dobila najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu…

Cijena ovog aparata je 1,4 miliona eura…

Na svečanosti u Kliničkom centru Crne Gore, predsjednik države Milo Đukanović istakao je da je “podvig nabaviti ovakav aparat i staviti ga na uslugu građanima”.

Đukanović je naglasio da se crnogorsko društvo nalazi pred izazovima kako unaprijediti uslove života ljudi, a to su, kako je pojasnio, tri aspekta – zdravstvena zaštita, obrazovanje i zapošljavanje.

“Povjerenje ljudi je važno. Ponajprije smo na pitanju povjerenja kada je riječ o zdravstvenoj zaštiti. Imali smo prilike da razmišljamo da li je povjerenje građana u zdravstvenom sistemu na odgovarajućem nivou. Ali, treba se zapitati da li će aparati vratiti povjerenje u zdravstveni sistem. Neće, povjerenje počiva na ljudima. Mi smo ti ljudi, od prvog zaposlenog u Kliničkom centru pa sve do šefa države”, kazao je Đukanović.

Čitaj još:   Krivokapić PRIJETI, građani mu poručuju: NEMOJTE UDARATI NA CRNOGORCE, razmislite o posljedicama

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši