IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA: Vruće pred skup „Pravda za Davida“…

Gradska uprava Banjaluka nije izdala dozvolu BN TV za direktan prenos skupa “Pravda za Davida”, koji je najavljen danas na Trgu Krajine…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 05.10.2018… 11: 59… BANJA LUKA: Vruće pred skup „Pravda za Davida“…

Odobrenje BN TV za zauzimanje javne površine, na kojoj je planirano postavljanje reportažnih kola za direktan prenos skupa „Pravda za Davida“ od 18.00 časova nije izdato i to bez ikakvog obrazloženja, objavila je ova medijska kuća.

BN TV je sada, kao i prethodna dva puta kada je prenosila velike skupove „Pravda za Davida“ sa Trga Krajine, 21. aprila i 7. jula, uredno podnijela zahtjev i uplatila taksu za zauzimanje javne površine na glavnom gradskom trgu.

„Trg Krajine je tog dana, navodno u potpunosti, zakupio Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), što je poslužilo Gradskoj upravi Banjaluka kao izgovor da ne izda odobrenje za zauzimanje javne provršine RTV BN“, navedeno je u tekstu.

Iz ove medijske kuće su ocijenili da „ovakav odnos Gradske uprave Banjaluka prema medijima smatraju direktnim udarom na slobodu medija i njihov nezavisan i nesmetan rad, posebno kada je riječ o izvještavanju sa skupa ‘Pravda za Davida’, za koji postoji ogromno interesovanje javnosti“.

Čitaj još:   ONO NAJGORE TEK SLIJEDI: Žuti meteoalarm zbog vremenskih neprilika u narednih nekoliko dana… (foto)

„Takođe, Gradska uprava ovim pokazuje da slijepo sprovodi naloge iz vrha SNSD, umjesto da vodi računa o interesima građana Banjaluke“, istakli su iz BN TV.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši