IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GOVOR MAJKE I OCA ZALEDIO DODIKA: “Mile, nema te od ponedjeljka, U ČETVRTAK ĆU JA UBICAMA PRESUDITI”

– Ubice znamo i imenovaćemo ih u najskorije vrijeme. Uhapsićemo ih, a ako pobjegnu – gonićemo ih. Hvala vam, dobri ljudi, što ste večeras sa nama. Kažu da smo Suzana i ja sami, evo kako smo sami – poručio je Davor…

BANJA LUK:BiH,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 05.10.2018… 19: 59…GOVOR MAJKE I OCA ZALEDIO DODIKA: “Mile, nema te od ponedjeljka, U ČETVRTAK ĆU JA UBICAMA PRESUDITI”

U Banjaluci sa zakašnjem traje treći veliki skup “Pravda za Davida”.

I pored opstrukcije, građani su u velikom broju došli na Trg Krajine kako bi još jednom dali podršku porodici ubijenog banjalučkog studenta Davida Dragičevićada da dođu do istine i pravde.

U Banjaluku je stigao i veliki broj građana iz drugih gradova Republike Srpske. Skup obezbjeđuju jake snage policije.

Danijela Ratešić iz grupe Pravda za Davida je podsjetila na restrospektivu dešavanja u posljednjih pola godina, od nestanka do pronalska mrtvog Davida Dragičevića za koga je policija rekla da je izvršio samoubistvo, nakon čega je tužilaštvo taj slučaj okvalifikovalo ubistvom.

“Dali smo im dosta vremena da im dođe do mozga. Nema više ljudi za njih vremena. Drugi treba da dođe da vidimo šta će uraditi…” , kazala je ona i rekla ne zaboravite Davida…Milorade vidi koliko nas je 40 hiljada…Koliko je kod tebe u šatoru…Gdje je Željkica…”, rekla je Suzana i poručila da je gotovo…

Trgom je odjekivalo “Pravda za Davida”…

Skup neće početi dok ne dođu svi koji su krenuli u Banjaluku, poručila je Davidova majka, obraćajući se građanima okupljenim u velikom broju na Trgu Krajine.

“Milorade, mi imamo vremena. . . čekaćemo sve do nedelje. . . Organizatori puštaju Davidovu pjesmu. . . Upućen je i poziv policiji da stanu uz narod.

“Ubice, ubice…” Ko je ubio Davida? Davore, Davore…” uzvikuju građani.

Okupljenim građanima obratio se i Davor, Davidov otac, koji je rekao da skup neće početi dok ne budu svi građani došli na Trg Krajine. On je optužio vrh MUP-a i vrh SNSD- a da su krivi za ubistvo njegovog sina…

Čitaj još:   Vic dana Mujo u gradskom busu, tramvaju i troli...

“Čekamo ljude, ubicama i zločincima ovdje nije mjesto”, rekao je Davor Dragičević, dodajući da je sva odgovornost na Lukaču i Ćulumu koji su zabranili građanima da uđu u Banjaluku. “Ubice znamo, biće brzo privedeni, ako ne budu pobjegli…Hvataćemo ih…”

Ko je ubio Davida, odjekivalo je Trgom, na što je Davor odgovorio, “vrh MUP-a…”

– Kunem se grobom Davida Dragičevića, biću vaš sluga za istinu i pravdu – poručio je otac ubijenog mladića.

Trvdi da je vrh MUP organizovao i sproveo ubistvo.

– Četiri vozila, četiri „dačije“. Ilić je naredio, a Interventna jedinica sprovela u djelo. Pravdu će dobiti David, ja nikada neću dobiti pravdu – rekao je Davor.

Dodao je da bi zaplakao koliko je ponosan.

– Ubice, znate li kako je otići djetetu od 21 godinu na grob? Šta da mu kažem, šta da mu dam – upitao je on.

Ističe kako ubicama u četvrtak, u 18 časova, mora doći kraj.

– Sedam mjeseci niko nema života. Radi koga? Radi njihove djece koja šmrču kokain. Da li znate šta vam rade od muške djece? Prave ih narkomanima, a od ženske djece prostitutke, dajući ih tajkunima. Čemu postoji OHR, ombudsman? Oni su ovo sve dozvolili. BiH je trenutno najgora zemlja u svijetu. Vi ste napravili ovo sa Miloradom, Bakirom i ostalima. Ja sam srpski dobrovoljac i ovo je moja država. Grob mog djeteta je u mojoj državi i ja ću ostati, a profiteri i ostali imaće određene lokacije na kojima će biti. Nećete postojati, vjerujte mi. Koliko djece imate, koliko grobova predaka imate, to je vaš problem. Gledao sam vas smireno, a znao sam da ste ubice. Gledao sam dačiju koja me pratila sedam mjeseci i od danas više ništa neće biti isto. Dosta je. Ovo je početak vašeg kraja, ovo je početak našeg života bez straha. Ovo će vrlo brzo biti zemlja vladavine prava i prosperiteta – zaključio je Davor.

Davidova majka Suzana je otkrila kako je molila Davora da se kandiduje za predsjednika Srpske.

Čitaj još:   BANJA LUKA, UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO: Zabili mu šrafciger u glavu...

– On neće u politiku, a ja  sam mu rekla da bez politike ne može riješiti ubistvo – istakla je ona.

Banjalučki taksisti sa zastavama i slikama kandidata SNSD- a Milorada Dodika i Željke Cvijanović u koloni kruže gradom.

Prema našim informacijama taksisti će za te aktivnosti biti nagrađeni sa po 100 KM…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši