IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA: Haos po Banjaluci, kreću na Dodika???

U BANJA LUCI je situacija izuzetno napeta zbog toga što se uporedo sa predizborni miting vladajuće SNSD Milorada Dodika, održava veliki protest skupa građana “Pravda za Davida”…

BANJA LUK:BiH,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 05.10.2018… 22: 59…POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA: Haos po Banjaluci, kreću na Dodika???

Dio medija u Republici Srpskoj i Federaciji BiH izvještavaju, međutim, da su pripadnici pollicije Republike Srpske spriječavali dolazak građana na protest “Pravda za Davida”, da su kontrolisali vozila i da su odvraćali građane od odlaska u Banjaluku, dok dio banjalučkih medija javlja da su otac preminulog mladića Davor Dragičević i pristalice zaustavljali učesnike u saobraćaju i udarali u automobile u centru grada.

Tačno u 18 sati Davor Dragičević, otac stradalog Davida izašao je na ulicu u centru Banjaluke i zajedno sa članovima grupe “Pravda za Davida” blokirao saobraćaj.

Čitaj još:   VIC DANA Doktor kaže Cigi: Situacija je krajnje ozbiljna...

Mediji podsjećaju da je Davor Dragićević ranije rekao da, ako ubice njegovog sina ne budu identifikovane i hapšene do 5. oktobra, 7. oktobra neće biti izbora, kao i na njegovu izjavu da će se “danas priključiti svome sinu.”

On je poručio da država više ne postoji i da će blokirati sve ulice i cijelu Republiku Srpsku.

– Sve jedan pripadnik koji nam ne bude prišao neka zna da neće više ni živeti u ovoj državi – poručio je Dragičević.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši