IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POKUŠAO DA PREGAZI DAVORA DRAGIČEVIĆA: Policija RS- a nije REAGOVALA!

Na ovo siledžijsko ponašanje izostala je reakcija policije RS- a…

BANJA LUKA: BiH,Crna Hronika, Vijesti… nedelja, 07.10.2018… 10: 29… POKUŠAO DA PREGAZI DAVORA DRAGIČEVIĆA: Policija RS- a nije REAGOVALA!

Beogradski tabloidi navodi kako su juče demonstranti u Banjoj Lucu uoči velikog protestnog skupa udarali po autima, istina je, sudeći po snimku koji je zabilježen u centru Banja Luke, sasvim drugačija.

Naime, nervozni vozač, pretpostavlja se simpatizer SNSD- a, pokušao je automobilom zgaziti Dravora Dragićevića, koji je juče tražeći pravdu za svog sina Davida uspio okupiti preko 40. 000 građana. Pogledajte gaženje nesretnog oca. Na ovo siledžijsko ponašanje izostala je reakcija policije RS- a.

Banjaluka i Republika Srpska još čekaju na odgovor- kako je nastradao mladić David Dragičević, a njegov otac Davor najavio je danas da će istinu i pravdu zatražiti pred Međunarodnim sudom pravde u Strazburu, jer, objasnio je, “nema povjerenja u institucije u BiH i RS“.

Čitaj još:   Pozicije na kojim će biti raspoređeni vojnici zbog vanrednog stanja u Srbiji...(foto)

David Dragičević nestao je 17. na 18. mart ove godine, a njegovo tijelo nađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas. Otac nesrećnog mladića, Davor, rekao je ranije da je njegov sin otet 18. marta, a potom nekoliko dana mučen, drogiran, potom ubijen i bačen u riječicu Crkvenu.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši