IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: PET Crnogoraca “palo” sa skoro tonom skanka…

U Istočnom Sarajevu zaplijenjeno 900 kilograma droge i uhapšeno pet osoba, državljana Crne Gore…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 08.10.2018… 18: 29…SARAJEVO: PET Crnogoraca “palo” sa skoro tonom skanka…

Pripadnici Agencije za istrage i zaštite BiH (SiPA) u saradnji sa MUP- om Republike Srpske, Policijske uprave Istočno Sarajevo, zaplenili su oko 900 kilograma opojne droge marihuana- skank, u kamionu crnogorskih registarskih oznaka.

Akcija je realizovana u ranim jutarnjim satima, kada su na lokalitetu Krupac u Istočnom Sarajevu, zaustavljena dva kamiona s prikolicama i putničko motorno vozilo. U jednom kamionu pronađena je velika količina opojne droge marihuana- “skank”, upakovana u više različitih paketa. 

Prema preliminarnim procjenama, radi se o količini od oko 900 kg opojne droge, što je najveća zapljena narkotika ikad realizirana na području BiH. Droga je, kako je preniela federalna novinska agencija, bila namjenjena ilegalnom narko- tržištu BiH.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine

Zaplenjena droga na ilegalnom tržištu u BiH dostiže cijenu od više od dva miliona KM, dok je njena cijena na ilegalnom tržištu u zemljama EU, višestruko veća. 

Tokom akcije uhapšeno je pet osoba, državljana Crne Gore, koji će biti predati postupajućem tužiocu, koji će odlučiti o daljim mijerama.

Osumnjičeni su pod istragom zbog krivičnih dijela organiziranog kriminala…

 

izvor agencije

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši