IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEISEL Krenuo u borbu protiv opušaka: Računi na pravoj adresu…

Gradske vlasti Brisela zatražile su od duvanske industrije da izmiri troškove prikupljanja opušaka na ulicama, jer predstavljaju sve veći deo đubreta u gradu…

BRISEL: Regija, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda…10.2018… 22: 59… BEISEL Krenuo u borbu protiv opušaka: Računi na pravoj adresu…

Lokalne vlasti uputile su pismo filijali američkog duvanskog proizvođača Filip Moris, kao i belgijskim kompanijama cigareta.

Vlasti traže da učestvuju u pokrivanju troškova od oko 200.000 eura protrošenih za prokupljanje opušaka na ulicama.

Oko 10 miliona opušaka bude bačeno dnevno širom Belgije, a najviše u Briselu i okolini.

Da li ste nekada bacili opušak cigarete na ulici, ili slučajno došli u situaciju da ne možete da izdržite pa izvršili malu nuždu na javnoj površini?

Sledeći put kada vam to padne na pamet dobro razmislite, jer ako vas spazi Komunalna policija na dIJelu, platićete kaznu čak 1.000 eura I nećete biti prvi koji su kažnjeni.

Čitaj još:   Dame s druge strane zakona, ogrezle u kriminalu: Prva je "Playboyeva" zečica pa sve do kraljice tuzlanske mafije... (foto)

Bacanje smeća, često i kroz prozor, prizor je kome su prisustvovali mnogi. Još češće je i bacanje papirića na ulici. Možda nikome i ne prođe kroz glavu da zbog toga može biti kažnjen. Ali, hiljada eura je i za to kazna, pa gledajte gdje bacate papiriće i đubre. Njih 14 je bilo kažnjeno.

Međutim, bez kazne su do sada prošli oni koji imaju manir da pljuju na ulici, što većini, u suštini, nekako najviše i smeta.

Naravno sve se dešava u epicentru EU u Belgiji i u Briselu…

http://iBalkan.net

BROJNE Evropske zemlje na rubu bankrostva…

Prema podacima Evropske centralne banke, razlika između ulaznih i izlaznih prekograničnih Read more

LUKSEMBURG Tužba, Sudu pravde EU: Slovenija tužila Hrvatsku…

Tužba, podnijeta Sudu pravde EU u Luksemburgu, zasniva se na Read more

Komentariši