IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABIB: “DIN mi ne dozvoljava da suprugu JAVNO POKAZUJEM…”

Ovo je žena Habiba Nurmagomedova koju NIKO NIKADA NIJE VIDiO!!! Borac iz Dagestana, Habib Nurmagomedov oženio se 2013. godine, ali do dana današnjeg niko ne zna kako izgleda njegova supruga…

ALBAN (DAGESTAN ): Sport, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 10.10.2018… 10: 19… HABIB: “DIN mi ne dozvoljava da suprugu JAVNO POKAZUJEM…”

SVAKAKO DA ĆE SE i narednih dana nalaziti u žiži interesovanja svijetske javnosti, procurile su fotografije sa svadbe HABIBA koji je Dagestanca.

Nema sumnje da je u pitanju bila veoma vesela svadba, ali mladu- niko nije vidio!!!

Supruga Dagastanca borca je tokom čina venčanja bila prekrivena debelim velom, a religija Habibu ne dozvoljava da svoju suprugu javno prikazuje.

Da li zbog toga, ili nečeg drugog, ova žena je prava misterija za cio dunjaluk. Takođe, misterija je da li borac ima dijecu, jer privatan život čuva kao “zmija noge”!

Habib Nurmagomedov ostaće šampion UFC u lakoj kategoriji, ali će biti suspendovan, glasi kazna koju su mu izrekli Amerikanci.

Sportska komisija države Nevade mu je “zamrzla” dva miliona dolara honorara, a predsjednik UFC Dejna Vajt je izjavio da će HABIB biti sankcionisan zbog napada na Dilona Denisa.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Reforme u DPS- u donose i nov pristup politici– reorganizaciju i stalnu komunikaciju sa građanima... (foto)

– Oni su trenutno zadržali Habibov cio honorar i priča se da će ga zadržati trajno. Mislim da to ne bi trebalo da se desi i da treba da uzmu 250.000 dolara. Habib će svakako zadržati titulu, iako će biti suspendovan. Suspenzija će trajati četiri do šest mjeseci, ali titula mu ostaje- rekao je Vajt za TMZ sports.

Da podsjetimo, Habib Nurmagomedov pobjednik je najveće borbe u UFC historiji pošto je savladao u četvroj rundi ljutog protivnika Konora Mekgregora. Međutim, sijenku na meč bacila je tuča koja se dogodila neposredno po završetku meča, a u kojoj je učestvovala i publika!!!

Sada ostaje da se vidi samo kolika će kazna sačekati i Konora Mekgregora!!!

Čitaj još:   MAFIJAŠKI BOS, ZARAĐIVAO VIŠE OD DRUGIH: DONIO OPASNU ODLUKU, Ostavio mafiju zbog fatalne žene... (foto, video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši