IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vozač šlepera preticao kamion preko pune linije i otjerao četvoro nevinih u smrt…

Uhapšen osumnjičeni u stravičnom udesu u kome su u utorak uveče poginule četiri osobe, priveden je vozač šlepera, Milomir Petrović (68) iz Požarevca…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Putovanja, Vijesti…srijeda…10.2018… 18: 59… Vozač šlepera preticao kamion preko pune linije i otjerao četvoro nevinih u smrt…

– Vozaču šlepera Milomiru Petroviću određeno je zadržavanje od 48 sati. Tužilaštvo će predložiti pritvor jer je, prema do sada sprovedenim dokaznim radnjama, najverovatnije odgovoran za nezgodu, kaže tužilac Antić, i dodaje da je osumnjileni kamiondžija nepovređen.

Vozač šlepera je preticao kamion preko pune linije u naselju na putu Svilajnac- Despotovac, i direktno udario u automobil koji se kretao iz suprotnog smijera “zastavu 128”, kojom je upravljao Zoran Petrović 58 iz Svilajnca.

Čovjek je podlegao povredama na licu mijesta, dok je njegova supruga Ljiljana Petrović zadobila teške tijelesne povrede. Šleper se potom zakucao i u “zastavin” kamionet u kome su nastradala trojica građevinskih radnika…

Čitaj još:   TUŽNA VIJEST POGODILA REGION: Mlada crnogorska košarkašica Ivona Đikanović, preminula je nakon teške bolesti u 19. godini... (foto)

U kamionetu su na licu mijesta poginuli Slađan Kostić 50 iz Svilajnca, bugarski državljanin Georgiv Tian Vićev 52, dok za trećeg nastradalog u tužilaštvu ne mogu još da potvrde identitet. Vijeruje se, kako saznajemo, da je reč o rumunskom državljaninu L.V 61.

U “tamiću” smrti sa nastradalim radnicima, jedini preživeli je Kosta Ristanović 31 iz Sečnja, koji je zadobio teške povrede, ali nije životno ugrožen.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši