IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOTIČNO, POLICIJA NA SVE STRANE, NAPETO U PODGORICI…

Velike mjere obezbjeđenja uoči historijske utakmice Crna Gora- Srbija! Zatvoreni svi kafići i restorani zbog meča visokog rizika!!!

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak…11.2018… 17: 19… HAOTIČNO, POLICIJA NA SVE STRANE, NAPETO U PODGORICI…

Većina lokala u centru Podgorice, u neposrednoj blizini “Stadiona pod Goricom”, kao i u samom centra grada, zatvoreni su uoči večerašnje utakmice fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije, koju je policija označila kao susret visokog rizika.

Kafići su takodje zatvoreni iz bezbjednosnih razloga…

Više ulica u neposrednoj blizini Gradskog stadiona pod Goricom zatvareno je od 16.00 sati za sva vozila.

“Ulice će biti zatvorene do ponoći, a policija, ukoliko to bude bilo potrebno, može u ovom periodu za saobraćaj zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice”, saopštila je Uprava policije i dodala da ulice mogu biti zatvorene i duže, ako bude bilo potrebe…

Fudbalske reprezentacija Crne Gore i Srbije sastaju se prvi put u historiji večeras u 20.45 sati u Podgorici počinju utakmicu Trećeg kola Grupe C Lige nacija.

Čitaj još:   DANILO Kalezić: Ako DPS nastavi da se ponaša „anemično“, njihov prostor zauzeće neko drugi... (foto)

Fudbalsku ekspediciju Srbije, policija je juče u Podgorici, pred utakmicu Lige nacija, dočekala s maksimalnim oprezom i mijerama obezbjedjenja.

Predsjednik Komisije za bezbjednost i sigurnost na fudbalskim takmičenjima Dragoljub Sekulić rekao je da je utakmica sa Srbijom, poslije gostovanja Engleske i Italije, jedna od najzahtjevnijih u pogledu bezbjednosti, i da je s pravom proglašena za duel visokog rizika.

Najavljeno je da će direktori Uprava policije Crne Gore i Srbije, Veselin Veljović i Vladimir Rebić, zajedno gledati utakmicu…

Utakmicu će gledati i menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo, koji je stigao u Podgoricu…

 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši