IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATI, Pred praznom Rujevicom: SELEKTOR ENGLESKE, POKLOPIO MODRIĆA…

Engleski mediji raspisali su se o Luki Modriću. Analizirali su jučerašnje obraćanje hrvatskog kapetana pred novinarima u kojem se prisjetio svoje izjave tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kako su Englezi podcijenili Hrvate. U svakom smislu…

ZAGREB: Hrvatska, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Vijesti…petak…12.11. 2018… 16: 39…HRVATI, Pred praznom Rujevicom: SELEKTOR ENGLESKE, POKLOPIO MODRIĆA…

“To sam tada rekao jer je takav bio osjećaj. Nisam mislio na engleske igrače, već na ljude oko reprezentacije. Prije svega na medije koji nisu dovoljno cijenili Hrvatsku, što nas je dodatno motiviralo. Takav je bio moj i naš dojam. Nije se to odnosilo na igrače i selektora. Je li to problem općenito? To vi najbolje znate”, izjavio je Luka Modrić na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Pojedini engleski mediji osjetili su se prozvanima. Independent je odgovorio Luki Modriću.

“Hrvati su promašili engleski humor. ‘It’s Coming Home’ bila je engleska mantra na putu do polufinala SP- a. Engleski seletor Gareth Southgate vjeruje da se engleski humor ponekad može pogrešno shvatiti. Veznjak Luka Modrić progovorio je protiv onoga što je smatrao niskom razinom nepoštovanja prema Hrvatskoj. Hrvatski kolega Zlatko Dalić i Luka Modrić ponovno su istaknuli svoja uvjerenja o podcjenjivanju uoči susreta u Ligi nacija na jadranskoj obali. Modrić tvrdi da je Hrvatsku sve navedeno dodatno motiviralo kako bi pobijedila Southgateove dečke”, objavio je Independent.

Sky Sports suzdržano je prokomentirao cijeli slučaj.

Čitaj još:   VATROSLAV Belan: Stvar je jasna kao dan... (foto)

“Luka Modrić ostaje pri tome da su engleski mediji podcijenili Hrvatsku na SP-u. Novookrunjeni kralj svjetskog nogometa optužio je medije da Hrvatskoj nisu davali šanse uoči polufinalne utakmice i pobjede Hrvatske u Moskvi.

Poruku je Luki Modriću poslao i engleski izbornik Gareth Southgate.

“Pjesma je humor, zar ne? To je engleski humor. Vidio sam Modrićeve komentare nakon utakmice na SP- u. Nije ih bilo baš najugodnije čitati. Kao igrači, uvijek pokazujemo najveće poštovanje prema suparnicima. Nikad ne izlazimo ni s čim i ne govorimo ništa medijima u smislu da ne poštujemo drugu selekciju. Mislim da je to poniznost i skromnost koju imamo”, poručio je engleski izbornik.

http://iBalkan.net

Čitaj još:   ISTANBUL: Snijeg na Bosforu donio probleme, ali i radost najmlađima i brojnim turistima... (foto, video)
Davor Selak: Neka mi izmjeri Božo Ljubić koliki je on Hrvat, a koliki ja

Davor Selak, bivši predsjednik Kantonalnog odbora HDZ 1990, a sadašnji Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Hrvati se izvinjavaju Bošnjacima zbog uvreda koje su došle iz Širokog Brijega !!

Mi se izvinjavamo čitavoj Bosni i Hercegovini zbog riječi pojedinaca Read more

Komentariši