IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAGESTAN: HABIB, napuštam UFC, zadržite novac, uz braću sam do kraja…

Habib Nurmagomedov zaprijetio da će napustiti UFC, pošto je ta organizacija zabranila borbu njegovom zemljaku Zubairi Tukugovu. Habib je poručio čelnicima UFC-a da zadrže novac koji mu duguju, kao i da se braća nikad ne napuštaju u DAGESTANU…

ALBAN (DAGESTAN ): Sport, Zanimljivosti, Vijesti… subota, 13.10.2018… 13: 19… DAGESTAN: HABIB, napuštam UFC, zadržite novac, uz braću sam do kraja…

U emotivnom pismu koje je priložio na svom Instagram nalogu, Habib Nurmagomedov izrazio je nezadovoljstvo ponašanjem čelnika UFC- a prema njemu i borcima iz njegovog tima iz Dagestana.

Habib je u nedelju savladao Konora Mekgregora u četvrtoj rundi, a poslije borbe je došlo do opšte tuče u kojoj su učlestvovali i borci, ali i timovi dva velika šampiona.

“Ukinuli ste Zubairinu borbu samo zato što je udario Konora, ali zaboravljate da je Konor prvi udario mog brata, a to se jasno vidi na snimku. Ako se odlučite da ga otpustite, znajte da ste izgubili i mene. Mi u Dagestanu, nikada ne napuštamo braću i za svog brata ću se boriti do kraja”, napisao je Habib.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 6. mart 2019. godine

Habib je upitao i zašto Konor i niko iz njegovog tima nije kažnjen poslije napada na autobus sa UFC borcima, poslije čega je nekoliko borbi otkazano.

Habib i Konor su suspendovani poslije dešavanja u nedelju poslije meča, a pobjedniku i novom šampionu još nije plaćen honorar, pošto se čeka okončanje disciplinskog postupka.

“I još jedna stvar. Možete da zadržite novac koji mi niste dali. Vidim da ste zauzeti sa tim, nadam se samo da vam se neće zaglaviti u grlu. Mi smo odbranili svoju čast, a to je najvažnije”, završio je pismo Habib Nurmagomedov…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši