IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA POBJEDA SANELA PAPİĆA

Naš Sanel Papić, popularni The Bomber of Sandžak, večeras je u prepunoj dvorani Hesenu-Wolfhagen, upisao još jednu pobjedu 23 u nizu a  20 je završio nokautom.

Sanel je ponovo  obradovo svoju armiju fanova nokautiravši Radmilovica iz Bosne i Hercegovine u drugoj rundi.

Meč je održan u nemačkom gradu Hesenu-Wolfhagen,, pred velikim brojem gledalaca i medija. Sanel je od početka držao meč pod kontrolom, pogađajući protivnika raznovrsnim kombinacijama, sa sredine ringa da bi sredinim druge runde zadao sjajan udarac od kojeg nije bilo povratka.

Kao i na ranijim mečevima, Papića je ovog puta bodrilo mnogo Sandžaklija koji žive i rade u Njemačkoj, kao i ljudi iz Bosne koji su došli da podrže šampiona.

“Ovo je bio uvodni meč za veće poduhvate koji me očekuju u ovoj godini. Moj tim i ja smo dogovorili da odradimo još nekoliko rejting mečeva, kako bih dobio što više poena i napredovao na skor listi prije meča za narednu titulu.

Čitaj još:   MAĐARSKA opet bolja od SRBIJE: Ako CRNA GORA dobije u Beogradu, preuzima drugo mjesto u grupi G... (foto, video)

Ovo je bila slavnom Sandžakliji  još jednu provjera pred veliki meč za titulu, koji ga uskoro očekuje. İnače naš šampion , već treću godinu nastupa za njemačku promotersku kuću.

Za našeg šampiona sad slijedi odmor a onda 22 .decembra tekuće godine a onda slijedi novi meč u Frankfutru .

http://www.ibalkan.net

 

 

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši