IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Makgregor želi da se osveti po svaku cijenu HABİBU

Irski borac Konor Makgregor  po svaku cijenu želi osvetu, neće ni da razmišlja o drugim protivnicima, osim o  Habibu.

Spektakl koji se prošlog vikenda odigrao u Las Vegasu kada je Habib Nurmagomedov fantastičnom predstavom praktično ponizio Konora Makgregora i tako zadržao UFC šampionski pojas u lakoj kategoriji još skreće pažnju javnosti.

Lavine gluposti koju je iz svojih usta neprekidno izbljuvavao Makgregor, vrijeđavši protivnika,  porodicu, vjeru i naciju doveli su do opste tuče poslije meča.

Da bi uopšte bilo prilike da se Habib i Irac ponovo nađu jedan naspram drugog, prije svega, potrebno je da se smiri Nurmagomedov koji je već pripretio da će napustiti UFC ako zbog tuče nakon borbe ako bude kažnjen njegov trening partner i jedan od najboljih prijatelja, Zubair Tukugov.

Konor Makgregor ni ne razmišlja o bilo kome drugom osim o Habibu, kome želi da se osveti po svaku cijenu.

Čitaj još:   Rafet Husović: "Ne odustajanja od polumjeseca na zastavi Crne Gore"...

“On nema nikakvu želju da se bori sa bilo kime osim sa Habibom! Ovaj poraz je probudio vatru u njemu, kao što je to bilo nakon što ga je pobjedio Dijaz. Tada je trenirao kao nikad i osvetio se!”, tvrdi irčev trener Džon Kavana, koji pritom uzima veliki dio krivice na sebe za poraz njegovog pulena,”Mislim da nam je priprema za borbu protiv Nurmagomedova bila previše oslonjena na defanzivu, a Konor je strašan napadač. Tu smo napravili grešku”.

Bilo kako bilo,  revanša će biti i u to više niko ne mora da sumnja treba da prođe vrijeme.

http://www.ibalkan.net/

Komentariši