IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: UBIO LJUBAVNICU, IZVADIO JOJ SRCE I POJEO GA: MALA Kazna za kanibala bila je šok…

Ruski kanibal Aleksej Jastrebov (35) osuđen je na 12 godina strogog zatvora zbog ubistva 27- godišnje ljubavnice, kojoj je izvadio i skuhao srce, a onda ga pojeo uz čašu crnog vina…

MOSKVA: Rusija, Crna Hronika, Vijesti…četvrtak…18.10.2018… 07: 19…: UŽAS: UBIO LJUBAVNICU, IZVADIO JOJ SRCE I POJEO GA: MALA Kazna za kanibala bila je šok…

Ekaterinu Nikiforovu, majku dvoje dece, ubo je 129 puta makazama poslije svađe, a zatim je njenu Adamovu jabučicu isekao kuhinjskim nožem.

Nakon toga je izvadio njeno srce i ljevo plućno krilo, a onda ih skuhao u stanu u Krasnojarsku. Posluhe užasnog zločina, sa čudnim osmjehom na licu, rekao je svom prijatelju šta je uradio.

“Rekao sam ti da ću pojesti njeno srce. To sam i uradio”, ispričao je šokiranom prijatelju koji je o tome svedočio na suđenju.

Ubica mu je zatim otkrio da je popio i čašu vina dok je jeo njeno srce. Sa lisicama na rukama Jastrebov je došao na suđenje, gdje je molio majku žrtve da mu oprosti.

Čitaj još:   ISTANBUL: ALMIR u posjeti bratu Ademu, zvijezdi BEŠIKTAŠA...

Ona je tražila da bude osuđen na smrtnu kaznu.”Nadam se da će njena porodica i prijatelji jednog dana moći da mi oproste, jer ja sebi nikada neću”, rekao je ubica.

Ekaterina je ostavila dvije ćerke, stare devet i tri godine, o kojima sada brine baka.

Jastrebov je nakon ubistva ljubavnice, pozvao vlasnicu stana i rekao joj da pozove policiju i hitnu pomoć, a onda je pokušao da se ubije. Policija je na mjestu nesreće zatekla užasan prizor i nesrećnu ženu koja je sa otvorenim grudima ležala nasred sobe…

iBalkan.net/Dejli mejl

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši