IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ženski leševi plutali morem: Ribari zatekli prizor, pamtiće ih do kraja života…

Pretpostavlja se da su oba ženska tijela bila u moru desetak dana… Hrvatski ribari su oko 18 sati na obali otoka Ugljana kod Rta Karantun pronašli tijela nepoznatih žena…

AUTOR: DATUM I VREME: 18.10.2018. 20:31

ZADAR: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti: četvrtak…18.10.2018… 20: 21… Ženski leševi plutali morem: Ribari zatekli prizor, pamtiće ih do kraja života…

Zadarska policija pronašla je dva ženska tijela kod otoka Ugljana. Prvo je sinoć oko 18 sati na obali otoka Ugljana, kod Rta Karantun, ribar pronašao tijelo nepoznate osobe.

Provedenim pregledom je utvrđeno kako se radi o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama….

To je tijelo prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja. No, danas oko 13 sati, u moru u blizini otočića Karantunić kod Ugljana, po dojavi građana pronađeno je tijelo nepoznate osobe. Tijelo su u moru vidjeli s jednog broda koji je prolazio pored Ždrelca prema Zadru.

–  Prema prvim informacijama s mjesta događaja radi se o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama. Na mjestu pronalaska provodi se očevid.

Čitaj još:   TROSTRUKO UBISTVO I POKOLJ: Ubio sestru, njenog sina i još jednu ženu, ubica pobjegao pa se ubio u blizini! (video)

Nakon očevida tijelo će biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja – rekao nam je Elis Žodan glasnogovornik PU Zadarske.

Pretpostavlja se da su oba ženska tijela bila u moru desetak dana, a kako neslužbeno doznajemo u blizini mjesta pronalaska pronađene su osobne stvari odnosno ručnici za kupanje. Policiji kako doznajemo nitko nije prijavio nestanak dvije žene i još se utvrđuje jesu li se utopile…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši