IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLUMAC NAPAO GLUMICU: Bjelogrlić, vriskao, niko nije mogao da ga smiri!!!

Situacija je bila vrlo neprijatna, jer je Bjelogrlić galamio na Miljanu pred svima…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti: petak…19.10.2018… 08: 51… GLUMAC NAPAO GLUMICU: Bjelogrlić, vriskao, niko nije mogao da ga smiri!!!

– Gavrilovićeva je željela da se našali sa Bjelom i da, glumeći novinarku jedne televizije, uradi intervju s njim. Prišla mu je i rekla: „Imate jednu od najgledanijih serija…“, ali nije stigla dalje od toga. Bjelogrlić je to odmah prekinuo i momentalno počeo da galami i viče na nju – ispričao je za medije izvor sa lica mijesta, te dodao da poznatog glumca niko nije mogao da smiri niti ubijedi da je sve samo šala.
 
– On je odmah prišao novinarki sa te televizije i tražio da se sav materijal obriše i da se ni slučajno ne emituje… 
 
Glumica Miljana Gavrilović potvrdila je da se na „Fedisu“ dogodio incident i dodala da joj nije jasna Bjelina reakcija, ali je puna razumjevanja i opravdanja.

– Zaista ne znam zašto je tako postupio. Vjerovatno je bio umoran od silnih intervjua koje je tog dana dao, a osim toga, bio mu je i rođendan… On nije razumio da je to šala. Nisam zaista radila intervju za televiziju, niti bi to bilo emitovano. Moje pitanje ga nije iznerviralo, jer je to bila naša interna šala – kaže Miljana, koju je proslavila igrana serija „Folk“, u kojoj je, uz Bjelu, igrala glavnu ulogu.

Ona kaže da svom starijem kolegi ne zamjera ništa, naprotiv!

Čitaj još:   MILAN Pipun Knežević: Prihvatljivi principi PES- a, nismo pričali o resorima... (foto)

– Razumem ga. Tu je bilo hiljadu ljudi, novinara… Svi su željeli nešto da ga pitaju, intervjuišu ga… Ne shvatam to lično i ne zamjeram mu ništa – kaže ona.

Lijepa glumica, koja je nedavno postala majka, nakon ovog događaja se nije čula sa Bjelom.

– Nismo se još ni čuli ni videli, ali mi radimo na seriji „Žigosani u reketu“ i tek ćemo se viđati. Ne bih željela da se od ovoga pravi senzacija, niti da se moje ime pominje u negativnom kontekstu u vezi sa bilo kim, a pogotovo ne sa Bjelom. Neizmerno sam mu zahvalna na svemu. Mnogo mu dugujem. On me je prvi pozvao nakon porođaja da mi ponudi ulogu i da mi pruži šansu da ponovo igram, što ja ne zaboravljam – kaže Gavrilovićeva…

http://iBalkan.net

Čitaj još:   VODEĆI NAŠ Meteorolog otkrio kad napokon prestaje kiša i stižu sunčaniji dani... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši