IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZBOGOM MIHOLJSKO LJETO Danas kiša, od nedelje veliki preokret i SNIJEG…

U Regionu će danas biti umjereno oblačno i malo svježije, ponegdje slaba, kratkotrajna kiša, temperatura od tri do 13 stepeni C, najviša od 20 do 23 C, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Vijesti: petak…19.10.2018… 07: 51… ZBOGOM MIHOLJSKO LJETO Danas kiša, od nedelje veliki preokret i SNIJEG…

U  Sarajevu će biti umjereno oblačno i malo svježije, moguća slaba, kratkotrajna kiša. Najniža temperatura oko 13, najviša oko 20 stepeni C.

U narednih sedam dana, do 26. oktobra, biće umjereno do pretežno oblačno, mestimično s kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

petak 19.10.2018.
Slično kao u proteklom periodu, uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja. U jutarnjim satima, kod osjetljivih osoba moguće su poteškoće usljed nižih temperatura i pojave magle. Sa odmicanjem dana će otopliti i biće ugodnije, prikladno za boravak na otvorenom. Poželjno je slojevito se odjenuti.

Čitaj još:   AMFILOHIJE POZITIVAN na KORONU prebačen u Klinički centar...

U subotu u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Naoblačenje sa zapada se očekuje u noći na nedjelju. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10, a najviša dnevna do 26 stupnjeva.

U nedjelju u većem dijelu zemlje oblačno vrijeme. Djelomično vedro se očekuje na jugu. Poslijepodne u centralnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 9, a najviša dnevna od 18 do 23 stupnja.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura između 1 i 7, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura između 11 i 20 stupnjeva C.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši