IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Najavljeno a nije dobio markete Lidl…

GRAĐANI pitaju: Novi Pazar ima više stanovnika od Smedereva, Užica, Bora i Sombora, a nije otvoren lanac marketa i prodavnica Lidl u Sandžaku…

NOVI PAZAR: Sandžak, Ekonomija, Zanimljivosti, Vijesti: nedelja…21.10.2018… 11: 51… NOVI PAZAR: Najavljeno a nije dobio markete Lidl…

Iako je iz Beograda najavljeno, intenzivno, svake godine za sljedeću godinu, otvaranje Lidl- a u Novom Pazaru, to se ipak nije dogodilo.

Lidl je u Srbiji otvorio 15 marketa. Pet u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Smederevu, Užicu, Nišu, Leskovcu, Kragujevcu, Boru, Zrenjaninu, Subotici i Somboru.

Profesor Beogradske bankarske akademije Hasan Hanić kaže da gužve u Lidlu ne stvaraju samo oni koji bi da kupe jeftinije namirnice, već i oni koji su radoznali:

– Ima onih koji su tradicionalno radoznali, koji žele samo da provjere da li su niske cijene. Znate, ti objekti se razlikuju od onih koje smo do sada imali, parking, niske cijene, visok kvalitet robe – priča profesor Hanić.

 Ulazak u trgovinski veliki objekat je događaj sam po sebi, čak psiholozi mogu to da objasne – kaže Hanić.

Čitaj još:   PAZARKE SAIDA İ AJLA PRVAKINJE EVROPE

Objašnjava i primer Novosađanina koji je kupio pola tone šećera, i kaže da ne postoji ograničenje u kupovini na malo, i da niko ne može da mu zabrani da kupi tu količinu.

Hanić misli i da dolazak kompanije kao što je Lidl povećava udio tzv. modernih formata koji obezbjeđuju veći stepen produktivnosti…

– Apsolutno očekujem da će Lidl sniziti cijene, i to ne samo Lidlu, nego će to izvršiti pritisak i na druge lance i na prodavce – rekao je Hanić.

Novi Pazar ima više stanovnika od Smedereva, Užica, Bora i Sombora, a jedan je od rijetkih gradova u Srbiji koji nije dobio nitiće se u skorije vrijeme u njemu otvoriti prodavnice i uključiti se u lanac Lidl…

http://iBalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši