IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SERGEJ TRIFUNOVIĆ, HITNO PREVEZEN U BOLNICU: Pozlilo mu na sceni, odnesen na nosilima!

Publika je shvatila da u pitanju nije nikakav pozorišni trik tek kada se napolju čula sirena. Sergej je ispraćen aplauzom, a zatim u vozilo iznesen na nosilima. Očekuje se njegov brz oporavak nakon ovog nemilog događaja…

NOVI SAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti: ponedeljak…22.10.2018… 08: 21…  SERGEJ TRIFUNOVIĆ, HITNO PREVEZEN U BOLNICU: Pozlilo mu na sceni, odnesen na nosilima!

Glumac je izašao na pozornicu i rekao kako se predstava Voz otkazuje jer mu je loše i zamolio je publiku za razumijevanje…

Sergej Trifunović trebalo je uz Voju Brajovića da odigra predstavu “Voz” u Novom Sadu, međutim nakon samo pet minuta otkako je predstava počela, glumci su se povukli sa scene. Kako se navodi, Trifunović se vratio da zamoli publiku za razumJevanje, te je otkazao predstavu, jer se ne osJeća dobro.

Ubrzo se na pozornici pojavio Trifunović i zamolio publiku za razumijevanje jer zbog njegovog zdravstvenog stanja moraju otkazati predstavu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 9. april 2023. godine

Glumac je rekao kako se ne osjeća dobro, a da nije riječ o nekom triku glumca publika je shvatila kad su čuli sirenu Hitne pomoći, a  Trifunović je ubrzo na nosilima odvezen u vozilo Hitne pomoći.

Kakvih je zdravstvenih problema glumac imao još uvijek nije poznato…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši