IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO, IZDRŽI: Fanovi u suzama se mole, poruke KIDAJU DUŠU…

TUŽNA Vijest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći povređen pjevač Darko Lazić potresla je kompletni region…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Putovanja, Vijesti utorak…23.10.2018… 20: 30… DARKO, IZDRŽI: Fanovi u suzama se mole, poruke KIDAJU DUŠU…

ACO LUKAS NIŠTA NIJE ZNAO! Folker u šoku: Pa rekao sam mu da se pazi… Mali, IZDRŽI!!!

Prijatelj i kolega Darka Lazića, folker Aca Lukas, nije znao za stravičnu saobraćajnu nesreću koja se dogodila u Brestaču kod Pećinaca. Kada smo stupili u kontakt sa njim i obavJestili ga da se Darko bori za život, u trenutku je poludIo i nije mogao da vIJeruje šta čuje.

“U pi.ku materinu! Ne mogu da verujem! Pa rekao sam mu da se pazi! Mali mora da izdrži… A je li ozbiljno? Šta? Kad? Recite mi, sve želim da znam! Šokiran sam! Au, je.ote, šta se ovo dešava?! Ne, ja ne mogu da verujem… Baš sam se sad iznervirao. Au, mali… Molim vas, moram sad da zovem ljude, hoću da znam kako je, čućemo se posle. Hvala vam na razumevanju”, rekao nam je Lukas.

Čitaj još:   SUMNJATE DA IMATE KORONAVIRUS, NE PIJTE OVAJ LIJEK: Maksimalno otežava stanje... (foto)

Mnogi fanovi su potreseni vješću da je pjevač bori za život i upućuju mu molitve da preživi.

“Daće Bog, preživećeš”, “Darko, izdrži”, “Bože, spasi ga”, “Neka mu dragi Bog pomogne da izdrži”, neke su od poruka podrške koje pristižu na naš sajt.

Podsjetimo, pjevač je doživeo saobraćajnu nesreću kada je, vraćajući se sa privatne žurke, sletio s puta u njivu i prevrnuo se na krov. Inače, Lazić je u trenutku nesreće bio sam i BMW je sletio iz za sa sada nepoznatih razloga. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci.

Lekari KBC Zemun su kod pjevača izazvali veštačku komu, prije svega da se organizam ne bi stresirao. On je u saobraćajci doživio povrede glave, polomljena su mu rebra i butna kost…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši