IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABIB ŽELI Spektakl: Borbu i meč, pred 100.000 ljudi!!!

SVE IDE PREMA PLANU Borba decenije HABIB i Mejvedera, trebalo bi da se održi na stadioni Lužnjiki, na kojem se nedavno igralo finale Svjetskog prvenstva u fudbalu…

ALBAN (DAGESTAN): Sport, Svijet, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 24.10.2018… 08: 49… HABIB ŽELI Spektakl: Borba i meč, pred 100.000 ljudi!!!

Habib Nurmagomedov protiv Flojda Mejvedera…

U disciplini Amerikanca, ali na terenu Rusa, odnosno Dagestanca. U srcu Moskve!!!

Sve je moguće…

Priče da bi uskoro moglo da dođe do fajta UFC šampiona i bokserske legende, ne samo da su sve glasnije, već i izvijesnije. Neporaženi borci, sudeći po HABERIMA koje dolaze iz Amerike, uskoro bi trebalo da ukrste pesnice.

A, gdje, da sad idemo redom???

Pa, na Lužnjikiju, najvećem stadionu u Rusiji, koji bi za ovu priliku mogao da primi i preko 100.000 posjetilaca, ljubitelja  plemenite vještine ili samo navijača.

HABIB Nurmagomedov se sastao sa glavnim sekretarom ruske bokserske federacije Umarom Kremljevom i pričao o borbi protiv neporaženog prvaka iz SAD.

Čitaj još:   VELIKO BRAVO za FANTASTIČNU Lanu PUDAR: Zlatna medalja i titula prvakinje SVIJETA u disciplini 100 metara delfin! (foto, video)

“Želimo borbu ovdJe, u Moskvi, na legendarnom Lužnjiki stadionu. Sigurni smo da će meč privući 100.000 ljudi i postaviti svjetski rekord po broju prodanih ulaznica, ali i vaučera za gledanje preko interneta. Što je najvažnije, otac će mi biti u uglu. Nije potrebna viza za Moskvu”, rekao je UFC šampion.

Habib je na taj način “pecnuo” Amerikance, koji su stvarali problem njegovom ocu i treneru oko boravišne vize.

Mejveder nikada nije bježao od borbe, a neće ni ovaj put. Konor Mekgregor dobro zna šta znači ukrstiti pesnice sa bokserom koji u karijeri ima 57 pobjedu i nijedan poraz.

Ali, i Flojd ima jedan uslov, a to je da se borba održi po bokserskim pravilima.

“Mi smo spremni, ako Habib tako kaže. On je vrlo dobar bokser, pokazao je to protiv Mekgregora. Lužnjiki bi bio pravo mijesto za taj spektakl meč za sladokusce”, rekao je Kremljev…

Čitaj još:   NOVI PAZAR- Policija ŠOKU: Uhapšeni NAJMLAĐI dileri opijata i narkotika... (foto)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši