IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVİ PAZAR: SUTRA SVEČANO OTVARANJE PLATOA HATİDŽE MEHMEDOVİĆ-FOTO

NOVİ PAZAR:Svečano otvaranje platoa koji će nositi ime po rahmetli majci Srebrenice, Hatidži Mehmedović održaće se SUTRA U (Subotu), 27. oktobra 2018. godine u 14h.

Plato će otvoriti gradonačelnik Nihat Biševac i predsjednica udruženja Hajra Mirić, a ceremoniji će prisustvovati i članice udruženja ” Žene Srebrenice”.

”Poštovani, imamo čast da Vas u ime SDP stranke pozovemo na svečano otvaranje platoa koji će nositi ime po rahmetli majci Srebrenice, Hatidži Mehmedović. Svečanosti će prisustvovati pripadnice Udruženja “Žene Srebrenice”, a plato će svečano otvoriti gradonačelnik Nihat Biševac i predsednica udruženja Hajra Mirić. Subota, 27. oktobar u 14h, plato Kulturnog centra”.

Na osnovu odluke koju je gradsko vijeće Novog Pazara donijelo  Plato Kulturnog centra u gradu zvaće se po predsjednici Udruženja “Majke Srebrenice”, rahmetli Hatidži Mehmedović.

Čitaj još:   Budućnost, ABA ucjenjena od Zvezde,bili smo nezaštićeni od strane policije...

Grad Novi Pazar, imenovanjem platoa u blizini zgrade Kulturnog centra, ukazaće počast za hrabrost i borbu za istinu predsjednici Udruženja “Majke Srebrenice”, Hatidži Mehmedović.

Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin 

 

http://www.ibalkan.net/

 

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši