IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Nisu imali šanse, izrešetani i prije nego što su izašli iz vozila… (VIDEO)

JEZA I STRAVA, policijski automobil u kojem su bili Adis Šehović i Davor Vujinović uklonjen je poslije uviđaja i izgleda ovako…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Vijesti… subota…27.10.2018… 09: 19… SARAJEVO: Nisu imali šanse, izrešetani i prije nego što su izašli iz vozila… (VIDEO)

Na službenom policijskom “golfu” su vidljiva oštećenja na limariji prouzrokovana hicima iz vatrenog oružja, kao i razbijeni prozori.

TREBA Podsjetimo, sarajevski policajci, Šehović i Vujinović, vozili su se automobilom kada su na njih oko 4 sata ujutro pucali automafijaši koji su pokušali da ukradu automobil hrvatskih registarskih oznaka. Obojica su pogođena i prije nego što su uspjeli da izađu iz automobila, Šehović je preminuo na samom licu mjesta događaja, dok su se ljekari bezuspješno borili za Vujinovićev život. On je podlegao teškim povredama tokom jučerašnjeg dana…

Istraga je u toku, a policija je privela nekoliko ljudi na području Istočnog Sarajeva koje se mogu dovesti u vezu s pucnjavom.

Šehović i Vujinović su bili iskusni policajci i ponos MUP- a Kantona Sarajevo, a više puta su pohvaljivani zbog odličnog obavljenih poslova. Iza Šehovića su ostali supruga i sin, a iza Vujinovića supruga i dvoje maloletne djece.

 

http://iBalkan.net

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši