IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALBANSKA POLICIJA, UBILA GRKA: Traže ALBANSKU KRV, sve dovedeno do usijanja!!!

Albanski mediji su objavili da je ubijen Konstantinos Kacifas (35), koji je pucao iz “kalašnjikova” na albanske policajce koji su skidali zastavu…

ATINA: Regija, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti…ponedeljak, 29.10.2018… 07: 08…ALBANSKA POLICIJA, UBILA GRKA: Traže ALBANSKU KRV, sve dovedeno do usijanja!!!

Incident se odigrao dok je albansko selo Bularat, u kome većinom žive Grci, obelježavalo godišnjicu ulaska Grčke u Drugi svijetski rat, 28. oktobra 1940. godine, prenosi “Katimerini”.

Policija je dodala da je Kasifa poginuo u razmjeni vatre s policijom. Kasifa, poreklom Grk, rodjen je u Bularatu ali od skora živi u Atini.

Policija je otvorila istragu.

Kasifovi saborci, bijesni zbog smrti prijatelja, preplavili su društvene mreže prijetnjama i pozivaju na odmazdu. Albanski portali su objavili da su se prijatelji Kasifa na Fejsbuku zavjetovali da će ga krvavo osvetiti.

Čitaj još:   CRNA GORA: Većina manjinskih partija ne želi u Vladu KRIVOKAPIĆA...

Grčko Ministarstvo vanjskih poslova je istaklo da je “neprihvatljivo da je operacija rezultirala gubitkom ljudskog života”.

“Čekamo od albanskih vlasti puno objašnjenje uslova pod kojima je grčki građanin izgubio život i odmah ćemo preuzeti neophodne korake”, navodi se u saopštenju grčkog ministarstva.

Albansko Ministarstvo vanjskih poslova se oglasilo saopćenjem u kom “žali zbog neopravdane politizacije” ovog slučaja.

http://iBalkan.net

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ŠOK PRESEDAN POKAZUJE KAKO JE MUP SUSPENDOVAO USTAV CG: ''Zabranjena promjena prebivališta dok ne smisle šta da rade...''
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši