IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJEKARI, IZVODE DARKA IZ VJEŠTAČKE KOME: Otac, otkrio zdrastveno stanje sina… ( VIDEO )

Otac Milan Lazić kratko je izjavio da su ljekari djelimično izveli Darka iz vještačke kome i da će biti dobro. Porodica, izašla raspoložena iz bolnice KBC Zemun, poslije 15 minuta boravka… otišli da se opuste u obližnji kafić, nakon što su čuli lijepe vijesti…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti… ponedeljak, 29.10.2018… 20: 59… LJEKARI, IZVODE DARKA IZ VJEŠTAČKE KOME: Otac, otkrio zdrastveno stanje sina… ( VIDEO )

Provjera do koje smo došli je da iz klinike kaže da je prije dva dana smanjena terapija kako bi se Darko postepeno izvodio iz vještačke kome.

“To znaci da Darko sada može da čuje, ali ne može da reaguje”, izjavio je izvor za medije…

DARKO Lazić je pijre nekoliko dana operisan, kada mu je izvađena slezena, i o njemu danonoćno brine najstručnije osoblje. popularni folk pjevač polomio je jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade.

Čitaj još:   SARAJEVO BiH na Grbavici savladala Sjevernu Irsku, "Dijamant", dao dva gola...

Podsjetimo, Darko Lazić je imao stravičnu nesreću 23. oktobra u 8.30 na putu od Subotišta prema mijestu Brestač kod Pećinaca.

Naš sagovornik je jutros izjavio da je Darko “pregrmeo” najgori period…

 

“Sada je najteži period, jer čak 20 do 30 odsto operisanih pacijenata u slučaju kao što je Lazićev dobije trombozu nakon operacije. On je najgori dio pregrmio, ali ono što je trenutno najopasnije jeste bojazan da tromboza ostane neprepoznata, a tada može da dovede do ozbiljnih posledica. Zato se Darkovo stanje prati iz sata u sat. Ako se otkači, tromb može da ode na pluća ili srce i tamo izazove infarkt, odnosno emboliju pluća, a to su veoma ozbiljna stanja”, završava naš sugovornik.
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši