IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: DALIBOR, Zaklao majku pa sebi prerezao vrat…

U Srbiji zaklao majku pa sebi prerezao vrat, 36- godišnji Dalibor B. je 57-godišnju majku Goricu ubo više od deset puta u područje grudi, leđa i vrata. Žena je preminula na licu mjesta…

ZAJEČAR:Srbija, Crna Hronika, Vijesti… utorak, 30.10.2018… 07: 59… HOROR: DALIBOR, Zaklao majku pa sebi prerezao vrat…

Gorica P. (57) ubijena je u porodičnoj kući u mJestu Veliki Izvor kod Zaječara. Kako saznajemo nju je sa više uboda nožem usmrtio sin Dalibor P. (36)

Dalibor je nožem izbo ženu u grudi. Dalibor je zatim nožem isekao sebe po vratu i pokušao samoubistvo, ali ga je policijska patrola osujetila u toj namjeri i oduzela mu nož.

Zločin se odigrao na spratu porodične kuće. Jezive krike nesrećne žene čuo je njen suprug, koji je potrčao na sprat kako bi video šta se događa, međutim njegov sin je zaključao vrata.

Čitaj još:   Slučaj ministra VLADIMIRA Martinovića: Više valjao sebi nego Kolašinu, OBEĆAVAO MNOGO, ISPUNIO NIŠTA, NAJVIŠE ŠTETIO... (foto)

Čovek je u teško stanju prevezen u zaječarsku bolnicu, gdje je preminuo. Dalibor je bio psihijatrijski bolesnik i liječio se.

Mediji iz Srbije, pišu da je Dalibor bio psihički bolesnik te da je prije desetak godina već pokušao ubiti susjeda. Imao je kriminalni dosije zbog silovanja, nanošenja povreda i krađa…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši