IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Sunčano i suho, poslije 15. nećete, željeti da izađete iz kuća!

Prema sezonskoj prognozi, u novembru će srednja maksimalna prosječna dnevna temperatura biti iznad višegodišnjeg prosjeka, pa bi novembar trebalo da bude topliji nego što je uobičajeno i prosječno suh…

SARAJEVO:BiH, Zanimljivosti,Putovanja, Vijesti… utorak, 30.10.2018… 06: 43…PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Sunčano i suho, poslije 15. nećete, željeti da izađete iz kuća!!!

Srednja minimalna temperatura vazduha u novembru imaće vrijednosti iznad višegodišnjeg prosjeka, pri čemu će njena vrijednost u prosjeku biti viša za oko 0.6ºC u odnosu na višegodišnji prosek.

utorak 30.10.2018.
Tokom prijepodneva, uz nadprosječno toplo vrijeme, tegobe kod osjetljivih osoba će biti izraženije. Biometeorološke prilike djelimično će se popraviti u drugom dijelu dana. Sa dolaskom noći uticaj južine će oslabiti, biće malo svježije, što će ugodno djelovati na većinu populacije i omogućiti mirniji san…

Čitaj još:   Cijepa li se Crnogorska pravoslavna crkva?

U Sarajevu i široj okolini predviđa se vrijednost novembarske srednje minimalne temperature vazduha od 5.1ºC.

Srednja maksimalna temperatura vazduha u novembru biće u granicama višegodišnjeg prosjeka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.3ºC u odnosu na višegodišnji prosek.

Prema prognozi “Accuweather” prve dvije nedelje novembra biće suhe. Ipak, već od 15. nas očekuju padavine.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši