IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO, OSTAJE INVALID: PREDVIĐANJA LjEKARA, Oporavak trajaće godinama…

Darko Lazić se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo prije nedelju dana, kada je uz veliku sreću ostao živ, ali predviđanja ljekara nisu optimistična!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti… srijeda, 31.10.2018… 23: 59…  DARKO, OSTAJE INVALID: PREDVIĐANJA LjEKARA, Oporavak trajaće godinama…

STREPNJA, DARKO OSTAJE INVALID! JEZIVA PREDVIĐANJA LjEKARA: Oporavak trajaće godinama, strahuje se da NIKAD NEĆE USTATI!!!

Zbog povreda koje je zadobio – potres mozga, ozbiljno oštećenje kičme, probijena plućna maramica, oštećenje bubrega, devet slomljenih rebara, prelomljena butna kost, prelomljena karlica, povređen kuk i izvađena slezena – oporavak će trajati godinama, a strahuje se da će mladi folker zauvek ostati invalid!!!

Čitaj još:   PAZAR GRAD SETNİH DUŠA

Ljekari s kojima smo razgovarali kažu da je sa ovakvim povredama vrlo moguće da pacijentu ostanu trajne posledice, što praktično znači određeni stepen invaliditeta, a šta sve čeka pjevača koji je tek krenuo stazama uspjeha u zıvotu a toliko ga iskusenja cega…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši