IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Stefanović: Ljajić nije kriminalac

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

“Ja moram da iznesem lično uverenje da ja zaista u to ne bih mogao da verujem”, rekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući poslanici SRS Vjerici Radeti.

Radeta je pitala Stefanovića da li ima informaciju za Narodnu skupštinu, a vezano, kako je rekla, za aferu” potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića.

Poslanik SRS Vojislav Šešelj optužio je ranije u Skupštini potpredsednika vlade i ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela na području Srbije.

Ljajić je posle toga pozvao Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu.

Čitaj još:   DUŠAN Pajović: Namjera ovakvog popisa je etnoinženjering, najavio ga je ANDRIJA Mandić pominjanjem pitanja srpskog jezika... (foto)

Poručio je da ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom.

Izvor: Agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši