IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA Uhapšen otac POZNATOG FUDBALERA, Pronašli mu 75 KILOGRAMA droge?!

Hrvatska granična policija i carinici na graničnom prelazu Ilok- Bačka Palanka zaplijenili su 74,4 kilograma marihuane i priveli 66- godišnjeg muškarca iz Zagreba koji je pokušao drogu da u “fiatu multipliju” prokrijumčari u Hrvatsku…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika,Zanimljivosti, Vijesti… četvrtak, 01.11.2018… 07: 59… DRAMA Uhapšen otac POZNATOG FUDBALERA, Pronašli mu 75 KILOGRAMA droge?!

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni Zagrepčanin otac je poznatog bivšeg fudbalera Silvija Marića, Rajko Marić.

Droga je pronađena u nedelju oko 20.40 sati, nakon što su carinici i policajci izdvojili sumnjivo vozilo za pregled te prilikom pretresa vozila uočili više PVC paketa oblijepljenih smeđom selotejp trakom, u kojima je bila droga. Uz odgovarajući nalog, koji je izdao Županijski sud u Vukovaru, obavljen je pretres vozila te je pronađeno ukupno 137 paketa sakrivenih po cijelom vozilu, u više preinačenih dijelova automobila.

Čitaj još:   PONIŽENA ZBOG HIDŽABA: IAKO JE ISTRČALA NAJBOLJE VRIJEME,DISKVALIFIKOVANA

Paketi su bili ispod ladica suvozačkog sjedišta, zadnjih desnih i lijevih vrata, u rezervnoj gumi, u prepravljenom prostoru u ispod vozila te u prostoru predviđenom za plinski rezervoar automobila.

Navodno su se i policajci začudili koliko je droge uspio ugurati u sve spomenute “rupe” u autu. Pretpostavlja se da je marihuana proizvedena u Albaniji ili na Kosovu, a bila je namjenjena za prodaju u Hrvatskoj. Osumnjičeni Rajko Marić je uz odgovarajuću kaznenu prijavu priveden.

Nakon ispitivanja nadležno državno tužilaštvo će hoće li mu se odrediti istražni zatvor…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši