IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEŠTO NOVO U PAZARSKOJ STAROJ ČARŠIJI-ZABLISTAO ”KRISTAL”

Definitivno ovo će biti hit i mjesto po ukusu svih ljubiteljki mode. Novi Pazar, trgovački centar od pamtivjeka, od danas je bogatiji za još jedan prekrasan butik, prodavnicu, mjesto kupovine, kako god hoćete, ali prije svega mjesto gdje će vas dočekati prijatna, nasmijana lica i ljubazne osobe.

Baš tu u Staroj novopazarskoj čaršiji na carskoj džadi što je od Dubrovnika ka Istambulu vodila. Tik uz jednu od najljepših i tradicionalnih novopazarskih kahfečajnica imena „Šeherzada“. Dakle, baš tu počinje još jedna Šeherzadina priča sa naslovom „Kristal“. A i kako bi drugačije.

Kristalno je jasno da su sve ovo nabavljali po želji i preporukama drugih i velikog broja svojih prijatelja i ljubitelja mode ali su i sebe , svoje znanje i senzibilitet, dušu i ljubav maksimalno unijeli u svaki ovaj modni detalj, jaknu, suknju, bluzu, šal, bluzicu, mahramu…u sve.

I „Kristala“ nebi ni bilo da nije nagovora širokog kruga prijatelja da mora postojati jedno ovakvo mjesto gdje se može naći kvalitetna, moderna, vrhunski dizajnirana i originalna garderoba po povoljnim i cijenama pristupačnim vremenu u kojem živimo.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. decembar 2020. godine

Sigurno je da ćete se pronaći u ovome, da će vam pasati i na vama ovi modeli stajati kao da su za vas krojeni, da ćete se u njima osjećati sigurno i udobno.

Zato dodjite u „Kristal“ i zablistajte novim sjajem i oplemenite sebe nekim novim stajlingom, modnim detaljom ili kupite nekom nešto na dar ili samo svratite da pogledate i da se uvjerite da nekada i najljepši i najvredniji kristali mogu biti dostupni i vama i da će i vas obojiti novim sjajem.

Autor: Fehim Karišik – Foto Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši