IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE DARKU LAZIĆU SPASLO ŽIVOT: Bori sa 10 STRAVIČNIH POVREDA, a ljekar sad otkrio šta je bilo ključno da pobjedi NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU BITKU!

Darko Lazić, koji se devet dana nalazi u KBC Zemnu posle stravičnih povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći, oporavlja se, kako je rekao ljekar, zahvaljujući mladosti.

“Svakim danom je sve bolje, ali neće skoro izaći iz bolnice. Dobro je da je Darko mlad pa je njegov organizam uspio dosad da se izbori”, rekao je jedan od ljekara u KBC Zemun.

Podsjetimo, pjevač je bio šest dana u vještačkoj komi u koju su ga uveli ljekari zbog povreda koje su bile opasne po život, a 25. oktobra izvađena mu je slezina, čime su ljekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje.

U narednom periodu čeka ga više operacija, a svaka od njih zavisi od stanja u kojem će biti.

Čitaj još:   Darko gledao ljude kako umiru u postelji do njega, govori kako se OSJEĆA kada pomisli na najteže momente

Darko Lazić je 23. oktobra ujutru doživeo jezivu nesreću na putu Subotište-Brestač. Osjeća se mnogo bolje, skinut je sa aparata sa disanje, a skinuti su mu i zavoji oko glave.

izvor: agencije i http://www.ibalkan.net/

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović: “Zarobljena” država je postala dio NATO- a, a ovako “oslobođena”– rak- rana Zapadnog Balkana... (foto, video)

Komentariši