IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLİCAJAC MONSTRUM UHAPŠEN POSLE 13 GODINA: Ubistvo Irene je izvršeno na svirep i podmukao način

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su Gorana Jeličića, osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević (28) iz Kozarske Dubice 2005. godine.

Riječ je o policijskom službeniku PS Kozarska Dubica, a akcija je sprovedena u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Prijedoru.

Policija Republike Srpske (RS) jučer je u Kozarskoj Dubici uhapsila policijskog službenika PS Kozarska Dubica Gorana Jeličića, a danas je najavljena njegova suspenzija.

– S obzirom na to da se radi o policijskom službeniku u toku je postupak njegove suspenzije, potvrdila je za Fenu Mirna Miljanović, portparol MUP-a RS-a.

Goran Jeličić, osumnjičeni za ubistvo Irene Predojević, 2013. godine je proglašen za najboljeg sportskog trenera u Opštini Kozarska Dubica, piše Srpskainfo. Jeličić je, inače, dugogodišnji trener u Klubu borilačkih vještina “Obilić” u Kozarskoj Dubici i zaposlen je kao policijski službenik u ovom mjestu.

On bi danas oko 14 časova trebao biti predat Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru, a zahtjev za jednomjesečnim pritvorom biće upućen nakon saslušanja osumnjičenog. Istražioci MUP Republike Srpske danas su pretresli kuću osumnjičenog u Kozarskoj Dubici, a šokirane komšije nisu željele da komentarišu hapšenje.

Čitaj još:   JEDNOGLASNA ODLUKA- Usvojena rezolucija američkog senata: PUTIN JE RATNI ZLOČINAC

Ubistvo Irene Predojević je izvršeno na naročito svirep i podmukao način.

Irena Predojević je ubijena u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se iz noćnog izlaska vraćala kući. Porodica je ujutro prijavila nestanak, a tijelo je sutradan pronađeno na divljoj deponiji smeća u selu Božići. Obdukcijom je utvrđeno da je ubica zadavio, a leđa je polio benzinom i zapalio kako bi prikirio tragove.

Te kobne noći Irena je sa prijateljica bila u nekoliko kafića, a posljednji put je viđena na raskrsnici kod benzinske pumpe Došlić, gdje je obično prelazila ulicu na putu do naselja Petra Pecije, gdje je živjela. Tokom 13-godišnje istrage policija je ispitala na desetine osumnjičenih, a nekoliko njih je takođe dovođeno u vezu sa ovim zločinom, što nikada nije dokazano.

Prema nezvaničnim navodima, poznavala je Jeličića i te kobne večeri je sjela u njegov automobil, kako bi je prevezao do kuće.

No, on je odvezao na obližnji put i zadavio. Kako bi sakrio tragove spalio je tijelo.

izvor: oslobodjenje.ba i agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   BIO JE NAJVEĆI PREVARANT IKADA: Uspio da "PRODA" Ajfelovu kulu čak 2 puta, imao 47 identiteta, a po ovom OŽILJKU bio poznat!!! (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši